ΑθλητικάΑίθουσα Σύνταξης

Πένθος και στα Γιάννενα για τον θάνατο του Β. Σεβαστή

Στο πένθος βυθίστηκε ο κόσμος του στίβου και στα Γιάννενα από τη στιγμή που έγινε γνωστός ο θάνατος του πρώην προέδρου του ΣΕΓΑΣ και μέχρι πρότινος γενικού γραμματέα του Βασίλη Σεβαστή.

«Ο Βασίλης Σεβαστής υπήρξε ο άνθρωπος, ο αθλητής, ο εκπαιδευτικός, ο προπονητής, ο παράγοντας, που με ήθος, γνώση, εργατικότητα και ανιδιοτέλεια υπηρέτησε για πάνω από πενήντα χρόνια τον ελληνικό αθλητισμό. Ο χρυσός Μεσογειονίκης και Βαλκανιονίκης ήταν ο άνθρωπος που αναβάθμισε τον ελληνικό στίβο, βρίσκοντας λύσεις στα προβλήματά του με αξίες, ιδανικά και δυναμισμό, από τη θέση του προέδρου του ΣΕΓΑΣ για 15 χρόνια και του γενικού γραμματέα από το 1997 έως τις πρόσφατες εκλογές», αναφέρει σε ψήφισμά της η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ηπείρου, η οποία εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του.
Βαθιά θλίψη για την απώλειά του και τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήριά της προς την οικογένειά του και το Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ, εκφράζει η Ένωση Κλασικού Αθλητισμού «Δωδώνη» Ιωαννίνων, κάνοντας λόγο για μια μεγάλη απώλεια για τον στίβο και τον ελληνικό αθλητισμό γενικότερα.
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στον ΣΕΓΑΣ για την μεγάλη τους απώλεια, διατυπώνει, τέλος, και ο Α.Ο. Σπάρτακος Ιωαννίνων, σημειώνοντας τη μεγάλη του προσφορά στον ελληνικό αθλητισμό και στον στίβο την τελευταία εικοσιπενταετία, και τονίζοντας πως το κενό που αφήνει, είναι δυσαναπλήρωτο.

Σχετικά άρθρα

Μετάλλια και διακρίσεις για τον Α.Ο. Σπάρτακος Ιωαννίνων στο Λουτράκι

Με διπλή εκπροσώπηση ο Α.Ο. Σπάρτακος στη Μολδαβία

16 μετάλλια για τους «μικρούς» του Α.Ο Σπάρτακος Ιωαννίνων