ΑθλητικάΑίθουσα Σύνταξης

Γιαννίκης: Χάσαμε χωρίς να απειληθούμε

Ο προπονητής του ΠΑΣ Αργύρης Γιαννίκης, σε δηλώσεις στο συνδρομητικό κανάλι, δήλωσε τα εξής: «Στο πρώτο εικοσάλεπτο δεν ήμασταν καλοί, μετά φέραμε στα μέτρα μας το παιχνίδι, προηγηθήκαμε αλλά δεν είχαμε πάλι καλό εικοσάλεπτο στο β’ ημίχρονο και το πληρώσαμε».

Σε ερώτηση αν οι παίκτες δεν είχαν συγκέντρωση ή αν είχαν το μυαλό στο παιχνίδι της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό, δήλωσε: «Εκ των υστέρων μπορείς να πεις διάφορα, δεν κάναμε καλά στις φάσεις των γκολ, κάναμε ατομικά λάθη και χωρίς να απειληθούμε, χάσαμε. Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε να είμαστε σε σκληρότητα, σε δυναμική, στο πρέσινγκ, σε όλη τη διάρκεια, παρόλο που ελέγχαμε για ένα διάστημα το παιχνίδι, δεν ήταν αρκετό να κερδίσουμε».

Νιόπλιας: Είχαμε ξεχάσει πότε κερδίσαμε τελευταία φορά

Ο προπονητής του ΟΦΗ Νίκος Νιόπλιας δήλωσε: «Eίχαμε ξεχάσει πώς είναι να κερδίζουμε. Είχαμε ξεχάσει πώς είναι οι τρείς βαθμοί. Η νίκη μας κάνει όλους μικρά παιδιά».
Για το τι είπε στους παίκτες του στα αποδυτήρια στο ημίχρονο, ανέφερε: «Τους είπα ξεκουραζόμαστε και θα μπούμε να νικήσουμε. Να κρατήσουμε τις θέσεις μας. Τους είπα θα βρούμε το παιχνίδι. Και το βρήκαμε».
Ο τεχνικός του ΟΦΗ αναφέρθηκε και στα πολλά προβλήματα τραυματισμών που έχει η ομάδα αυτή την εποχή, αλλά, όπως είπε, «οι σημαντικοί είναι αυτοί που παίζουν για μένα αυτή τη στιγμή».

Σχετικά άρθρα

Μέχρι τέλος του μήνα θα έρθει προπονητής

Ηπειρωτικός Αγών

Για τον νέο Γιαννίκη ψάχνει πάλι ο ΠΑΣ

Αποχωρεί από τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Αργύρης Γιαννίκης