ΑθλητικάΑίθουσα Σύνταξης

Γιαννίκης: Δίκαιη και μεγάλη η νίκη του ΠΑΣ

O προπονητής του ΠΑΣ Αργύρης Γιαννίκης ξεκίνησε τις δηλώσεις απαντώντας στην ερώτηση αν το Κύπελλο είναι όνειρο… απατηλό.

«Είναι νωρίς να μιλάμε γι’ αυτό. Σίγουρα θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Και το σημερινό ήταν δύσκολο παιχνίδι. Ο Αστέρας είναι ποιοτική ομάδα με ένα αήττητο σερί. Ήταν μεγάλη νίκη. Στο α’ ημίχρονο παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, σταθήκαμε λίγο άτυχοι με τα δοκάρια. Πιστεύω ότι σε γενικές γραμμές ήταν δίκαια η νίκη».
Σε ερώτηση αν δόθηκε εντολή στο β’ ημίχρονο να οπισθοχωρήσει ο ΠΑΣ, ο κόουτς απάντησε: «Δε δώσαμε τέτοια εντολή. Πάντα θέλουμε να πρεσάρουμε ψηλά. Αλλά και ο αντίπαλος έχει ποιότητα, έπρεπε να τον αναχαιτίσουμε».
Τέλος, για την κατάσταση του Κριζμάν ο Γιαννίκης ανέφερε ότι έχει κάποια μυικά θέματα και έμεινε στα Γιάννινα για θεραπεία.

Ράσταβατς: Είμαι στενοχωρημένος που χάσαμε

Ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης Μίλαν Ράσταβατς παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της NOVA και αναφέρθηκε για την πρώτη ήττα του Αστέρα μετά από 11 αγωνιστικές. Αναλυτικά η τοποθέτηση του σέρβου τεχνικού: «Δεν ήταν σαν τα άλλα ματς. Είμαι στεναχωρημένος που δεν τα καταφέραμε. Είχαμε κάποιες απουσίες. Τα παιδιά που έπαιξαν έκαναν ότι μπορούσαν. Είναι καλή η έκτη θέση. Είμαστε χαρούμενοι για την είσοδο στα play off. Ο Τζίμας αντικαταστάθηκε επειδή ένιωσε ενοχλήσεις».

Σχετικά άρθρα

Μέχρι τέλος του μήνα θα έρθει προπονητής

Ηπειρωτικός Αγών

Για τον νέο Γιαννίκη ψάχνει πάλι ο ΠΑΣ

Αποχωρεί από τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Αργύρης Γιαννίκης