ΑθλητικάΑίθουσα Σύνταξης

Γιαννίκης: Είχαμε προϋποθέσεις που δεν αξιοποιήσαμε

Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα Αργύρης Γιαννίκης σχολιάζοντας το παιχνίδι στη Λαμία δήλωσε τα εξής: «Γενικά ήταν ένα δυναμικό παιχνίδι με πολλές μονομαχίες. Πιστεύω ότι ανταπεξήλθαμε και προσαρμοστήκαμε στις συνθήκες του αγώνα. Κάθε ομάδα είχε μια-δυο καλές ευκαιρίες σε κάθε ημίχρονο. Εμείς είχαμε περισσότερες προϋποθέσεις που δεν αξιοποιήσαμε, δεν είχαμε καθαρή σκέψη στην τελευταία πάσα».
Σε ερώτηση αν σκέφτονταν τα δύο παιχνίδια με Παναθηναϊκό που ακολουθούν, ανέφερε: «Όχι, όχι… Σήμερα ήμασταν αφοσιωμένοι σε αυτό το δύσκολο παιχνίδι με τη Λαμία, που είχε τελευταία καλά αποτελέσματα. Είναι σκληρή ομάδα. Καταφέραμε σε δεύτερο παιχνίδι να μη δεχτούμε γκολ. Ο Παναθηναϊκός θα μας απασχολήσει από σήμερα το βράδυ. Θα δω αν είναι καλά οι παίκτες, ποιους έχουμε διαθέσιμους για να κάνουμε το πλάνο του αγώνα της Τετάρτης με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο»

Μ. Γρηγορίου: Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο

Ο προπονητής της Λαμίας Μιχάλης Γρηγορίου χαρακτήρισε δίκαιο το αποτέλεσμα, σημειώνοντας και τα εξής: «Όταν δεν μπορείς να νικήσεις, δεν το χάνεις το παιχνίδι. Είχαμε ματς μεσοβδόμαδα με την ΑΕΛ, τα Γιάννινα ήρθαν πιο ξεκούραστα. Αυτά είναι λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά. Στο δεύτερο μέρος ήταν καλύτερη η εικόνα μας. Πιέσαμε ψηλά για να διεκδικήσουμε τους τρεις βαθμούς, χάσαμε μεγάλη ευκαιρία με τον Αραμπούλι. Κι ο ΠΑΣ είχε στις καθυστερήσεις από δικό μας δώρο μια τεράστια φάση. Μέτριο ποιοτικά παιχνίδι. Θεωρώ δίκαιο το αποτέλεσμα, συνεχίζουμε κοιτάμε το επόμενο ματς».
Σε ερώτηση αν υπάρχει βαθμολογικό όριο για τη συνέχεια ανέφερε: «Παίζουν ρόλο τα αποτελέσματα των αντιπάλων μας στη διεκδίκηση της παραμονής. Μετά το δικό μας ματς μας ενδιαφέρει τι έκαναν οι αντίπαλοί μας. Υπάρχουν αρκετές ομάδες μέχρι τελευταία αγωνιστική των πλέι άουτ που θα διεκδικήσουν παραμονή, όχι μόνο τα μπαράζ. Η ιστορία μας έχει δείξει πως οι ομάδες που είναι σε δύσκολη θέση δίνουν το κάτι παραπάνω. Μέχρι τελευταία αγωνιστική δεν μπορούμε ούτε να χαιρόμαστε ούτε να λυπηθούμε για κάποιο αποτέλεσμα».

Σχετικά άρθρα

Μέχρι τέλος του μήνα θα έρθει προπονητής

Ηπειρωτικός Αγών

Για τον νέο Γιαννίκη ψάχνει πάλι ο ΠΑΣ

Αποχωρεί από τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Αργύρης Γιαννίκης