Ο Λουκίνας της Βέροιας με πέναλτι κάνει το 1-0.
Αθλητικά

Κάθεται λίγο βαριά η ήττα με 3-0 στη Βέροια

Δε βρέθηκε σε καλή μέρα ο ΠΑΣ Γιάννινα και έχασε με σκορ 3-0 στη Βέροια από την τοπική ομάδα, στο φιλικό παιχνίδι που έγινε στην πρωτεύουσα της Ημαθίας.

Η «Βασίλισσα» είχε εξαιρετική απόδοση στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και κέρδισε δίκαια 3-0, παρά τη διαφορά δύο κατηγοριών που χωρίζει τις ομάδες. Ο Αργύρης Γιαννίκης ξεκούρασε μόνο τους Χουτεσιώτη και Κριζμάν, ενώ δεν είχε και τον τραυματία Κάργα. Ξεκίνησε το παιχνίδι με παίκτες που δεν ήταν βασικοί στα παιχνίδια πρωταθλήματος, πλην του Κάστρο, και μερικοί δεν ήταν καν στην 20άδα, προκειμένου να τους δώσει χρόνο συμμετοχής. Είχαν αρκετά προβλήματα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού αλλά και στην αμυντική λειτουργία. Στο 57’ ο κόουτς του ΠΑΣ πέρασε στον αγώνα βασικούς παίκτες, αλλά παρόλα αυτά η αγωνιστική εικόνα των Γιαννιωτών δε βελτιώθηκε σε μεγάλο βαθμό, με αποτέλεσμα τη βαριά ήττα. Κάποιοι παίκτες που αγωνίστηκαν στο α΄ ημίχρονο, είναι ανέτοιμοι, αλλά και όσοι αγωνίστηκαν στο τελευταίο ημίωρο, έδειξαν κουρασμένοι και ενδεχομένως κάποιοι να έμειναν ακόμη στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό που έκλεψαν την παράσταση. Σίγουρα ο Γιαννίκης θα χρειαστεί να βάλει λίγο τις φωνές στις επόμενες προπονήσεις για τα λάθη που έγιναν. Είναι αλήθεια ότι κάθεται λίγο βαριά η ήττα με 3-0, αλλά άλλο είναι τα φιλικά και άλλο τα παιχνίδια πρωταθλήματος. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο και την παράσταση έκλεψε η Βέροια, που αγωνίστηκε και χωρίς τους Σκόνδρα, Μπουκουβάλα και Στάμο που είχαν προβλήματα τραυματισμών.

Στο 27’, σε σπρώξιμο του Πανουργιά στον Πασά, καταλογίστηκε πέναλτι που εκτέλεσε ο Λουκίνας και έκανε το 1-0. Στο 40’ η Βέροια έκανε το 2-0, όταν σουτ του Πασά βρήκε το κάθετο δοκάρι και στην επαναφορά ο Σιμόνι την έστειλε στα δίχτυα του Γιαννίκογλου. Το σκορ «σφραγίστηκε» σε 3-0 στο 51’, όταν σε σέντρα από αριστερά του Πόζογλουν, ο Πασάς από κοντά με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του ΠΑΣ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μαλούτας με βοηθούς τους Παπαδάκη και Νησελίτη του συνδέσμου Ημαθίας.

ΒΕΡΟΙΑ: Βελλίδης (60’ Τσιμόπουλος), Μουχάλης, Παπαχρήστος, Πεταυράκης (89’ Τασιόπουλος), Μαραγκός, Βεργώνης (73’ Οικονόμου), Μπλέτσας (87’ Περτσιούνης), Σιμόνι (57’ Μούργος), Πόζογλου (80’ Αποστολόπουλος), Πασάς (85’ Ιωάννου), Λουκίνας (66’ Καραγιάννης).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Γιαννίκογλου, Οικονομόπουλος (57’ Σάλιακας), Πήλιος (57’ Πίρσμαν), Πανουργιάς (57’ Εραμούσπε), Γώγος (57’ Παντελάκης), Κάστρο (46’ Λιάσος), Ντομίνγκεθ (57’ Καρτάλης), Μπρένερ (57’ Παμλίδης), Ελευθεριάδης (57’ Σιόντης), Δούμτσης (46’ Λώλης), Λεό (57’ Νάουμετς).

Σχετικά άρθρα

«Κατοστάρισε» με τον ΠΑΣ στη Super League ο Παμλίδης

Κάλεσμα στήριξης του ΠΑΣ Γιάννινα από τον δήμαρχο Ιωαννίνων

Ο Ολυμπιακός 3-0 τον ΠΑΣ σε ένα ματς με…άνισους όρους

Βαγγέλης Γυφτόπουλος