Αθλητικά

Πήρε Μπρένερ, αλλά θέλει και άλλον επιθετικό. Αύριο φιλικό στη Βέροια

Έφτασαν στις εννέα οι μεταγραφές του ΠΑΣ, οι οποίες ενδεχομένως να αυξηθούν μέχρι στις 23 Οκτωβρίου που παρατάθηκαν οι μεταγραφές για τους ελεύθερους παίκτες. Για αύριο είναι προγραμματισμένο φιλικό παιχνίδι στη Βέροια με την τοπική ομάδα.

Με την απόκτηση του Φαμπρίτσιο Μπρένερ, έστω και υπό μορφή δανεισμού για έναν χρόνο από την Ατλέτικο Μπελγκράνο (ομάδα Β’ Κατηγορίας Αργεντινής), έφτασαν στις εννέα οι μεταγραφές του ΠΑΣ, οι οποίες ενδεχομένως να αυξηθούν μέχρι στις 23 Οκτωβρίου που παρατάθηκαν οι μεταγραφές για τους ελεύθερους παίκτες.

Με την προσθήκη του αργεντινού επιθετικού (παίζει πλάγια αριστερά και δεξιά αλλά δεν είναι σέντερ φορ) ουσιαστικά έκλεισε το ρόστερ της ομάδας, που αποτελείται από 28 ποδοσφαιριστές και με μέσο όρο ηλικίας 23,9. Αν γίνει κάποια κίνηση στην παράταση των μεταγραφών, θα είναι για έναν ακόμη φορ κρούσεως. Στη θέση αυτή παίζουν με εξαιρετική επιτυχία οι Κριζμάν και Λεό, αλλά επειδή πρέπει να υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις, θα γίνει προσπάθεια να βρεθεί ένας ακόμη επιθετικός. Η μεταγραφή του Μπρένερ ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ λίγη ώρα πριν από τα… μεσάνυχτα προχθές βράδυ!
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα: «Η Car.gr-Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Αργεντίνο Fabricio Brener, ο οποίος ήρθε στην ομάδα μας με την μορφή δανεισμού από τη Belgrano. O Fabricio είναι 22 ετών και αγωνίζεται ως αριστερός μεσοεπιθετικός. Στην ομάδα μας θα παίζει με το νούμερο 8. Ο νέος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας δήλωσε ενθουσιασμένος με την προοπτική που του δόθηκε να αγωνιστεί στην Ελλάδα με τα χρώματα του ΠΑΣ».

Δεν πήγε πουθενά ο Ανδρούτσος

Τη Δευτέρα που ήταν η τελευταία ημέρα των μεταγραφών, ο ΠΑΣ δε θα έλεγε όχι να έπαιρνε δανεικό από τον Ολυμπιακό τον επιθετικό Θανάση Ανδρούτσο, που δεν είναι στα πλάνα του Μαρτίνς για τη νέα σεζόν 2020-21. Ο Ανδρούτσος θέλησε να πάει αρχικά στο εξωτερικό και σε ομάδα Β’ Εθνικής της Ιταλίας, αυτό δεν έγινε και τελικά έμεινε στον Ολυμπιακό, περιμένοντας τον Ιανουάριο για να βρει ομάδα.

Αύριο στις 5 το φιλικό μέσα στη Βέροια

Αγωνιστικά από χθες ο Αργύρης Γιαννίκης ξεκίνησε μίνι προετοιμασία της ομάδας, ώστε ο χρόνος της διακοπής του πρωταθλήματος να αποβεί ωφέλιμος. Είναι αλήθεια ότι ο ΠΑΣ στα τελευταία παιχνίδια είχε έναν εξαιρετικό ρυθμό, κάτι που θα προσπαθήσουν να διατηρήσουν με τις καθημερινές προπονήσεις.

Για σήμερα είναι προγραμματισμένη μία προπόνηση, ενώ για αύριο είναι προγραμματισμένο φιλικό παιχνίδι στη Βέροια με την τοπική ομάδα. Στο παιχνίδι αυτό που θα γίνει στις 5 το απόγευμα άνευ φιλάθλων στο δημοτικό στάδιο Βέροιας, ο Αργύρης Γιαννίκης θα δώσει και χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που ήρθαν πρόσφατα στην ομάδα, όπως ο Μπρένερ που θα παίξει για ένα ημίχρονο και οι νεαροί Δούμτσης, Αθανασίου, Νατίντσικ. Ουσιαστικά θα παίξει με δύο ενδεκάδες, ξεκουράζοντας κάποιους βασικούς παίκτες, καθώς η πίεση της ομάδας στα δύο πρώτα παιχνίδια με Άρη στο Χαριλάου και Ολυμπιακό στα Γιάννινα ήταν πολύ μεγάλη. Πολύ καλά πάει η αποκατάσταση του τραυματισμού που είχε ο Κάργας πριν από το παιχνίδι με τον Άρη και είναι πολύ πιθανόν να τεθεί στη διάθεση του Γιαννίκη στο προσεχές εκτός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος με τη δυνατή ομάδα του Βόλου.

Χαμηλούς τόνους ζήτησε ο Γιαννίκης

Ο Γιαννίκης και οι συνεργάτες του ανέλυσαν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, έγινε και προβολή βίντεο, επισημαίνοντας πρώτα τα λάθη και στη συνέχεια τις καλές στιγμές που είχαν στο γήπεδο. Ο κόουτς ζήτησε απ’ όλους να αφήσουν πίσω το παιχνίδι αυτό, καθώς έρχονται και άλλα δύσκολα παιχνίδια, όπου πρέπει να υπάρχει πλήρης αφοσίωση στα αγωνιστικά καθήκοντα. Και επειδή η ομάδα αλλά και οι ποδοσφαιριστές βρέθηκαν τις τελευταίες ημέρες στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος αλλά και της δημοσιότητας, ο κόουτς ζήτησε χαμηλούς τόνους, λίγα λόγια και πολλή δουλειά.

Σχετικά άρθρα

Ο Ολυμπιακός 3-0 τον ΠΑΣ σε ένα ματς με…άνισους όρους

Βαγγέλης Γυφτόπουλος

Με 20 παίκτες η αποστολή του ΠΑΣ για το ματς με Ολυμπιακό

Με προβλήματα ο ΠΑΣ κόντρα στον Ολυμπιακό