Ioannina Lake Run 2020
ΑθλητικάΑίθουσα Σύνταξης

Συγχαρητήρια στα μέλη του, εύσημα στους διοργανωτές

Με 75 δρομείς συμμετείχε ο Σύλλογος Δρομέων Ιωαννίνων στο Ioannina Lake Run, με τα μέλη του να συμμετέχουν τόσο στον Γύρο Λίμνης των 30 χλμ. όσο και στα 5 χλμ. και στα 30 χλμ. δυναμικό βάδην.

Πέρα από την πολυπληθή παρουσία, η συμμετοχή συνοδεύτηκε και από αρκετές διακρίσεις στις ηλικιακές κατηγορίες. Στον αγώνα των 30 χλμ., πρώτες στις κατηγορίες γυναικών 45-49 ετών και 50-54 ετών ήταν η Άσπα Γκόγκου και η Ανδρονίκη Γεωργίου αντίστοιχα, ενώ στους άνδρες την 3η θέση κατέλαβαν ο Ιωάννης Εδεσσαίος στην κατηγορία 40-44 ετών, ο Παύλος Ζώης στην κατηγορία 35-39 ετών και ο Νικόλαος Χαρίσης στην κατηγορία 65+ ετών. Στα 5 χλμ., 2η στην κατηγορία 50-59 ετών ήταν η Νικολέτα Χήτα και 3ος στην κατηγορία 60+ετών ο Ιωάννης Πρέντζας.
Ο Σύλλογος Δρομέων Ιωαννίνων συγχαίρει τους δρομείς του που διακρίθηκαν αλλά και όλα τα μέλη του που έλαβαν μέρος και ανταποκρίθηκαν σε μια δρομική διοργάνωση κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες, λόγω του υγειονομικού πρωτοκόλλου που έχει καταρτιστεί για την τέλεση τέτοιων διοργανώσεων. Παράλληλα, αποδίδει τα εύσημα στην Οργανωτική Επιτροπή του Ioannina Lake Run και σε όλους όσοι εργάστηκαν και προσπάθησαν για να πραγματοποιηθούν οι αγώνες.

Σχετικά άρθρα

Με καλές επιδόσεις και πολλές διακρίσεις στον 2ο Καλλιγώνιο Ημιμαραθώνιο

Ρεκόρ συμμετοχών και διαδρομής στο «30άρι»του Ioannina Lake Run

Τα ωκύπτερα στο μετάλλιο του Ioannina Lake Run 2023