Αθλητικά

Δεν πάει ούτε στην Κρήτη ο Φάμπρι Κάστρο

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον δύσκολο εκτός έδρας αγώνα με τον Εργοτέλη, που θα γίνει μεθαύριο Κυριακή, στις 5 το απόγευμα, στο Παγκρήτιο στάδιο του Ηρακλείου.

Η σημερινή προπόνηση θα είναι αφιερωμένη στο παιχνίδι αυτό, όπου ο προπονητής Αργύρης Γιαννίκης θα κάνει την τακτική του αγώνα μέσα στο γήπεδο, αναθέτοντας σε παίκτες ειδικούς ρόλους εξουδετέρωσης της αντίπαλης ομάδας. Χθες η προπόνηση έγινε στο γήπεδο Βουνοπλαγιάς, γιατί στο ΠΕΑΚΙ θα γίνουν κάποιες εργασίες βελτίωσης του αγωνιστικού χώρου.

Για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική θα απουσιάσει ο Κάστρο, που δεν ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού από το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό. Τη θέση του θα πάρει πάλι ο Λιάσος. Ο Κάστρο κάνει εντατικό πρόγραμμα αποκατάστασης με τις υποδείξεις και του γιατρού Σταύρου Ριστάνη, για να μπορέσει να είναι 100% έτοιμος στο άλλο ματς με τον Κισσαμικό Χανίων στα Γιάννινα. Κρίσιμη είναι η σημερινή ημέρα για τον Σιόντη. Μυϊκά είναι εντάξει, αφού ξεπέρασε το χτύπημα από το ματς με τον Παναθηναϊκό. Όμως έχει ενοχλήσεις στο ισχιακό νεύρο και γι’ αυτό στη χθεσινή προπόνηση δεν πήρε μέρος στο δίτερμα. Αν όμως σήμερα είναι εντάξει, τότε θα είναι κανονικά στην αποστολή. Οι υπόλοιποι παίκτες είναι στη διάθεση του Γιαννίκη και ετοιμοπόλεμοι.

Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» προέρχεται από ήττα 1-0 και κακή εμφάνιση στους «Ζωσιμάδες» στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Αυτές τις μέρες έγινε ανασύνταξη δυνάμεων, με στόχο η τοπική ομάδα να ξαναβρεί πάλι τον καλό εαυτό του και το καλό φεγγάρι που βρισκόταν για μεγάλο διάστημα, κάνοντας ένα εντυπωσιακό σερί επιτυχιών, χωρίς να δεχτεί γκολ. Όλοι θεωρούν ότι το περασμένο παιχνίδι με τη Λιβαδειά ήταν μια κακή παρένθεση, είτε γιατί βγήκε η κούραση και από την υπερπροσπάθεια στα παιχνίδια Κυπέλλου, είτε γιατί βρέθηκε σε άσχημη ημέρα, η οποία παρένθεση έκλεισε και στο Ηράκλειο μεθαύριο όλοι θα δουν έναν δυνατό ΠΑΣ.

Σενάρια για τον Κριζμάν

Τις τελευταίες ημέρες υπήρξαν φήμες και σενάρια στα Γιάννινα περί αποχώρησης από τον ΠΑΣ του Σάντι Κριζμάν. Δεν είναι ελεύθερος και αν ισχύουν τα σενάρια αποχώρησης, για να αποδεσμευτεί από τον ΠΑΣ, πρέπει να φέρει πρόταση από άλλη ομάδα και να υπάρξουν οικονομικά ανταλλάγματα. Αν δε φέρει πρόταση, θα μείνει κανονικά στα Γιάννινα. Αντίθετα είναι οριστική η απόφαση αποχώρησης του Πίτου Γκαρσία και είναι στο στάδιο της κοινής λύσης του συμβολαίου με την ΠΑΕ.

Μεταγραφή ο Εργοτέλης

Ο Εργοτέλης ανακοίνωσε την απόκτηση του αιγύπτιου επιθετικού Ραμέζ Μεντχάτ με τη μορφή δανεισμού από την Γουάντι Ντέγκλα έως το τέλος της χρονιάς. Όσον αφορά τον αγώνα με τον ΠΑΣ, σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Κρήτη, οι παίκτες του Γιάννη Ταουσιάνη βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και αυτό δίνει την ευκαιρία στην ομάδα να κάνει μια ακόμα μεγάλη νίκη κόντρα στον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος προέρχεται από ήττα στην έδρα του από τον Λεβαδειακό.

Σχετικά άρθρα

«Κατοστάρισε» με τον ΠΑΣ στη Super League ο Παμλίδης

Κάλεσμα στήριξης του ΠΑΣ Γιάννινα από τον δήμαρχο Ιωαννίνων

Ο Ολυμπιακός 3-0 τον ΠΑΣ σε ένα ματς με…άνισους όρους

Βαγγέλης Γυφτόπουλος