ΑθλητικάΑίθουσα Σύνταξης

Έτοιμα και τα μετάλλια για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας

Δύο μόλις εβδομάδες απομένουν για την πρώτη κούρσα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος για αθλητές κάτω των 23, που θα διοργανώσει η Ελλάδα και θα φιλοξενηθούν στην Παμβώτιδα στις 7 και 8 Σεπτεμβρίου.

Η Οργανωτική Επιτροπή των αγώνων έχει μπει στην τελική ευθεία, προκειμένου η πρωτεύουσα της Ηπείρου να είναι πανέτοιμη την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου να υποδεχθεί της ομάδες από όλη την Ευρώπη.
Αύριο είναι η καταληκτική ημερομηνία για τις δηλώσεις συμμετοχής και λίγο αργότερα θα γνωρίζουμε τις χώρες και τα πληρώματα που θα πάρουν μέρος το Σαββατοκύριακο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα των Ιωαννίνων.
Ήδη στην πόλη γίνονται οι τελευταίες προετοιμασίες, ενώ θα τις επόμενες μέρες θα αρχίσουν να φτάνουν στελέχη της Διεθνούς ομοσπονδίας και της ΕΚΟΦΝΣ. Μαζί τους θα φτάσουν και τα μετάλλια που θα μοιραστούν οι νικητές των 22 μεγάλων τελικών, που θα διεξαχθούν το πρωί της Κυριακής 8 Σεπτεμβρίου και με αυτούς θα πέσει η αυλαία της διοργάνωσης.
Ο πρώτος τελικός θα ξεκινήσει στις 10.17 το πρωί και θα είναι αυτός της τετρακώπου μετά πηδαλιούχου κοριτσιών και ο τελευταίος θα πάρει εκκίνηση στις 3.15το μεσημέρι και θα είναι παραδοσιακά αυτός της οκτακώπου των αγορών.

Σχετικά άρθρα

«Χρυσή» η Κατερίνα Γκόγκου στο Ευρωπαϊκό Νεανίδων

Αποστόλης Τζελέτας

Για μετάλλια στο Μόναχο Ι. Εξάρχου, Σπ. Γεωργίου και Ανδρ. Καρέτσος

Λεωνίδας από… ασήμι στο Πανευρωπαϊκό Εφήβων