Στο μέσον ο σκόρερ του ΠΑΣ Κλάους Αθανασιάδης με τους Παμλίδη (αριστερά) και Βουό (δεξιά).
Αθλητικά

Τέλος και ο Κλάους Αθανασιάδης από τον ΠΑΣ

Το διαζύγιο με τον Στέφανο Αθανασιάδη, που ανακοινώθηκε χθες επίσημα, ήταν από καιρό αναμενόμενο.

Μπορεί να είχε διετές συμβόλαιο με τον ΠΑΣ, αλλά τη σεζόν που έφυγε δεν απέδωσε τα αναμενόμενα. Σε συνδυασμό και με το γεγονός ότι είχε και συμβόλαιο που δεν ταιριάζει οικονομικά με τα δεδομένα της Β’ Εθνικής κατηγορίας, οδήγησε και τις δύο πλευρές στη λύση της συνεργασίας. Ο ΠΑΣ με μια ολιγόλογη ανακοίνωση ευχήθηκε καλή συνέχεια στον ποδοσφαιριστή.

Ο Αθανασιάδης αποκτήθηκε στην… παράταση των μεταγραφών του περασμένου καλοκαιρού, για να καλύψει το κενό του Πέδρο Κόντε, που παραμονές της πρεμιέρας του πρωταθλήματος μεταγράφηκε στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Ο μακεδόνας επιθετικός είχε 23 συμμετοχές στο πρωτάθλημα με δύο γκολ και πέντε συμμετοχές στο Κύπελλο.

Επόμενη αποχώρηση ενδεχομένως να είναι του Λίλα, αν και οι συζητήσεις που έγιναν για λύση του συμβολαίου, δεν κατέληξαν. Όπως τονίσαμε και χθες, στον ΠΑΣ θα ξεκαθαρίσουν πρώτα τις εκκρεμότητες από το περσινό ρόστερ και στη συνέχεια θα υπάρξουν μεταγραφικές προσθήκες. Ο υποβιβασμός στη Β’ Εθνική αναγκαστικά δημιουργεί νέα δεδομένα στην ομάδα με αλλαγές και προσώπων. Φημολογείται ως μεταγραφικός στόχος το όνομα του 24χρονου αμυντικού Άγγελου Ζιούλη, που έμεινε ελεύθερος από τον Κισσαμικό Χανίων. Απομακρύνθηκε η περίπτωση νέου δανεισμού του Μάνου, καθώς τον παίκτη διεκδικεί ο Πανιώνιος, που είναι στη Σούπερ Λίγκα, ενώ, όπως γράφτηκε πολλές φορές, έχει προτάσεις και από το εξωτερικό. Σήμερα αναμένεται στην Αθήνα ο προπονητής Άγγελος Γιαννίκης και θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο Γιώργο Χριστοβασίλη.

Σχετικά άρθρα

Πρωτόγνωρες καταστάσεις ζει ο Γιαννίκης!

Ηπειρωτικός Αγών

Η ποδοσφαιροποίηση του γυναικείου μπάσκετ

Ηπειρωτικός Αγών

Οι αξέχαστες βραδιές με Όντ και Άλκμααρ

Βαγγέλης Γυφτόπουλος