Αθλητικά

Πάει για Γιαννίκογλου ο ΠΑΣ Γιάννινα

Πολύ κοντά στην απόκτηση του τερματοφύλακα Μάκη Γιαννίκογλου βρίσκεται ο ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς δε φαίνεται να είναι εφικτή η παραμονή του Νεόφυτου Μιχαήλ, που είναι δύσκολο ο ΑΠΟΕΛ να τον δώσει πάλι δανεικό στα Γιάννινα, λόγω του υποβιβασμού. Ο Γιαννίκογλου έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ, ενώ πριν πάει στην «Ένωση», ήταν πάλι στον ΠΑΣ Γιάννινα. Χθεσινές πληροφορίες ανέφεραν ότι η μεταγραφή είναι κλεισμένη και θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

«Στενοχωρήθηκα για τον ΠΑΣ»

Ο Θοδωρής Μπέριος μπορεί να αγωνίζεται από πέρσι στην Κισβάρντα της Ουγγαρίας, αλλά δεν παύει να παρακολουθεί και τις εξελίξεις στον ΠΑΣ. Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης τόνισε για τον υποβιβασμό της τοπικής ομάδας: «Μέσα στη χρονιά που έβλεπα την ομάδα να χάνει, με στεναχωρούσε για την ομάδα, την πόλη, τον κόσμο, τους πρώην συμπαίκτες μου. Το πάλεψαν τα παιδιά, δεν μπορώ να ξέρω τι έφταιξε. Η ομάδα έζησε μεγάλες στιγμές, αλλά ήρθε ο υποβιβασμός και στεναχωρέθηκα πολύ, μέχρι τελευταία στιγμή ήλπιζα πως θα σωθεί, είναι μεγάλη ομάδα ο ΠΑΣ και έχει ιστορία. Ελπίζω και εύχομαι να είναι προσωρινό».

«Δεν πίστευα ότι θα φύγει ο Αλέξης»

Θέμα συζήτησης έγινε στα Γιάννινα η αποχώρηση του Αλέξη Μιχαήλ από τον ΠΑΣ, μετά από 15 χρόνια. Ο Ευριπίδης Γιάκος, που πήγε φέτος στη Λάρισα, σε δηλώσεις του στον Super-fm δήλωσε για την φυγή του αρχηγού: «Και με τον Ντάσιο παλιότερα είχα συγκινηθεί και με τον Αλέξη. Ειδικά για τον Αλέξη, μέχρι τελευταία στιγμή δεν το πίστευα. Κάναμε μαζί προπόνηση και μου το είχε πει. Είναι εμβληματικοί παίκτες για την ομάδα και οι δύο. Διάβασα και κάποια σχόλια στο social media για τον Αλέξη, αλλά δεν είναι έτσι όπως νομίζουν κάποιοι».

Για το πώς άντεξε ο ίδιος την κριτική που δεχόταν: «Έχω κάνει κι εγώ κάποια λάθη, αλλά αγωνιστικά είχα βελτίωση τα τελευταία 2-3 χρόνια, βοήθησα την ομάδα μου και γι’ αυτό έκλεισα τα αυτιά μου. Μιλούσα και με ανθρώπους της ομάδας, όπως τον κ. Πετράκη, που με βοήθησε πάρα πολύ. Μου έλεγε χαρακτηριστικά ‘’αντράκι μου εγώ σε χρησιμοποιώ, δεν έχεις κάποιο μέσον που παίζεις, αλλά παίζεις επειδή το αξίζεις. Μην ακούς κανέναν’’. Το έφτιαξα στο μυαλό μου, το ξεπέρασα και γι’ αυτό βελτιώθηκα».

Σχετικά άρθρα

Ευριπίδης Γιάκος: «Στον τόπο του δεν άγιασε κανείς»

Μάκης Γιαννίκογλου: «Απαγορεύονται οι ήττες στη Β’ Εθνική»

Ηπειρωτικός Αγών

Η ποδοσφαιροποίηση του γυναικείου μπάσκετ

Ηπειρωτικός Αγών