Αθλητικά

Ξεκίνησε η προετοιμασία με τραυματία τον Νικολιά

Με τραυματία τον Αλέξανδρο Νικολιά επέστρεψε το πρωί της Κυριακής στα Γιάννενα η αποστολή του ΠΑΣ.

Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής χτύπησε σε μια φάση στη μύτη, αλλά συνέχισε μέχρι τέλος το παιχνίδι. Όμως μετά το ματς, πήγε σε ιατρικό κέντρο του Ηρακλείου, όπου του παρασχέθηκαν ιατρικές υπηρεσίες, ώστε να μπορέσει να αγωνιστεί στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. Μάλιστα ο Νικολιάς έμεινε στην Αθήνα για τον σκοπό αυτό και αν χρειαστεί, θα παίξει με ειδική μάσκα.

Η αποστολή «πέταξε» χαράματα Κυριακής από Ηράκλειο για Αθήνα και στη συνέχεια στα Γιάννινα. Ο Πετράκης την Κυριακή έδωσε ρεπό και από χθες ξεκίνησε η προετοιμασία για τον άλλον «τελικό» αγώνα που ακολουθεί, κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στο στάδιο «Ζωσιμάδες». Δεν υπολογίζεται ο Θέμης Τζημόπουλος που έχει κάρτες και στην αναμέτρηση αυτή θα εκτίσει την 2η αγωνιστική. Επιστρέφουν Κάργας και Κάστρο, ενώ θα εκτιμηθεί σε τι κατάσταση θα είναι ο τερματοφύλακας Νεόφυτος Μιχαήλ, που έχει πρόβλημα στους προσαγωγούς. Εκτός θα είναι πάλι οι Λίλα, Σιόντης και Λεό.

Στον κόσμο του ΠΑΣ υπάρχει πίκρα για την κακή εμφάνιση της ομάδας, στο καθοριστικό παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Οι περισσότεροι παίκτες υστέρησαν, με συνέπεια η ομάδα να ηττηθεί και τώρα να κινδυνεύει πάλι άμεσα με υποβιβασμό. Η κακή εμφάνιση προκάλεσε πίκρα και στον φίλαθλο κόσμο.

Η χθεσινή προπόνηση του ΠΑΣ

Με προπόνηση το μεσημέρι ξεκίνησε η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Όπως ενημέρωσε με δελτίο Τύπου η ΠΑΕ, απουσίασαν οι Σιόντης, Λεό, Νεόφυτος Μιχαήλ που είναι τραυματίες, ενώ οι Κάστρο και Σεργκελασβίλι έκαναν θεραπεία με τον φυσιοθεραπευτή κ. Φίλιππο Σκόρδο. Οι δύο τελευταία θα αγωνιστούν σίγουρα όπως και ο Νικολιάς που είναι καλύτερα από το χτύπημα στη μύτη.

Σχετικά άρθρα

Ισοπαλία 2-2 και πολύτιμος βαθμός του ΠΑΣ στην Τρίπολη

Βαγγέλης Γυφτόπουλος

Δεν είναι καλή και η παράδοση στην Τρίπολη

Δύσκολο τεστ για ΠΑΣ στην Τρίπολη