Δεν θα ακολουθήσει την αποστολή στην Κρήτη ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ Νεόφυτος Μιχαήλ.
Αθλητικά

Πώς θα αναπληρωθούν οι απουσίες στον ΠΑΣ

Η ατυχία ξαναχτύπησε την πόρτα του ΠΑΣ. Δεν έφταναν οι τραυματισμοί των Λίλα, Σιόντη και Λεό, όπως και η τιμωρία των Κάργα και Κάστρο, χθες τέθηκε νοκ άουτ και ο τερματοφύλακας Νεόφυτος Μιχαήλ.

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η ΠΑΕ, έχει πρόβλημα στον δικέφαλο και έτσι δε θα ακολουθήσει την αποστολή στην Κρήτη. Τη θέση του θα πάρει ο Μάρκος Βελλίδης, που στα τελευταία πέντε παιχνίδια ήταν στον πάγκο, καθώς ο Πετράκης είχε επιλέξει για βασικό τον διεθνή κύπριο γκολκίπερ, που είναι δανεικός για έναν χρόνο από τον ΑΠΟΕΛ. Επίσης θα είναι για πρώτη φορά στην αποστολή ο 18χρονος Θοδωρής Βενετικίδης, ως αναπληρωματικός γκολκίπερ της ομάδας. Έτσι, σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι στη Λιβαδειά, ο Πετράκης δε θα έχει στην αυριανή κρίσιμη αναμέτρηση με τον ΟΦΗ τρία βασικά στελέχη (Κάργας, Κάστρο, Ν. Μιχαήλ). Η ατυχία συνεχίζει να κατατρέχει την τοπική ομάδα, φαινόμενο που έχει ξεκινήσει από την 5η αγωνιστική, στο ματς με τον Παναθηναϊκό, όπου τραυματίστηκε ο Λεό, και συνεχίζεται και τώρα, που υπάρχουν παιχνίδια φωτιά. Δεν υπήρξε αγωνιστική, που να μην είχε ο ΠΑΣ 3-4 τραυματίες, γεγονός που ήταν εμπόδιο για τον Πετράκη να βρει μόνιμο σχήμα.

Παρά τις απουσίες, στον ΠΑΣ δε χάνουν την πίστη και αισιοδοξία για θετικό αποτέλεσμα στην αυριανή αναμέτρηση με τον ΟΦΗ στην Κρήτη. Ο «Άγιαξ» θα παίξει βασικά να μη χάσει, αφού και η ισοπαλία θα είναι θετικό αποτέλεσμα, αλλά θα προσπαθήσει να βρει τις κατάλληλες ευκαιρίες για να κυνηγήσει και γκολ, όπως έγινε και στη Λιβαδειά με τον Λεβαδειακό. Η ομάδα του Πετράκη είναι σε αρκετά καλή κατάσταση τον τελευταίο καιρό και υπάρχει πίστη στους κόλπους της ότι μπορεί να σταθεί και αύριο όρθια, στο εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Τη θέση του Κάργα στην αμυντική γραμμή θα πάρει ο Σκόνδρας, του Νεόφυτου Μιχαήλ κάτω από τα δοκάρια θα πάρει ο Βελλίδης και απομένει ως ερωτηματικό ποιος θα είναι ο κόφτης αντί του Κάστρο. Οι Λίλα και Σιόντης, που παίζουν σε αυτή τη θέση είναι τραυματίες, οπότε θα κληθεί κάποιος άλλος παίκτης να υποδυθεί αυτό τον ρόλο. Πιθανόν να είναι ο Γιάκος ή ο Αποστολόπουλος. Η περίπτωση αυτή «βασάνισε» πολύ τον Πετράκη αυτές τις μέρες και στις προπονήσεις έκανε πολλές δοκιμές, για να βρει την ιδανικότερη λύση. Στις υπόλοιπες θέσεις δεν αναμένονται ουσιαστικές αλλαγές. Η αποστολή θα αναχωρήσει το πρωί αεροπορικώς για Αθήνα και στη συνέχεια πάλι αεροπορικώς για Ηράκλειο, όπου και θα κάνει το απόγευμα ελαφρά προπόνηση.

Σχετικά άρθρα

Με ανεβασμένο ηθικό πάει για νίκη ο ΠΑΣ

Για νίκη εφορμά στο Ηράκλειο ο «Άγιαξ»

Ηπειρωτικός Αγών

Με γεμάτες μπαταρίες επέστρεψε στο γήπεδο

Ηπειρωτικός Αγών