Ο Γιώργος Γεωργουλόπουλος με μια ομάδα νέων παικτών στην προπόνηση στο ΠΕΑΚΙ
Αθλητικά

Η προετοιμασία του ΠΑΣ και ο ορισμός του Κουμπαράκη

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Βόλο που θα γίνει μεθαύριο Σάββατο 11 Μαΐου και ώρα 20.00 στο στάδιο «Ζωσιμάδες».

Με το αδιάφορο βαθμολογικά αυτό παιχνίδι, πέφτει και η αυλαία των πλέι άουτ με τον «Άγιαξ της Ηπείρου» να αποχαιρετά τη Σούπερ Λιγκ και με ένα τεράστιο ερωτηματικό να πλανάται, για το πότε θα επιστρέψει η ιστορική ομάδα στη μεγάλη κατηγορία.
Το πρόγραμμα της Πέμπτης είχε βιντεοανάλυση του αγώνα με τον Βόλο, με ασκήσεις τακτικής και δίτερμα σε ανοιχτό γήπεδο. Επέστρεψαν στις προπονήσεις Καραχάλιος, Τούτου, ενώ εκτός έμειναν οι Νάγκι και Παμλίδης. Η προπόνηση της Παρασκευής με την οποία θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία, θα γίνει το απόγευμα και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή. Ο Γιώργος Γεωργουλόπουλος θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε νέα παιδιά που θα είναι και η βάση της ομάδας για τη νέα σεζόν στη Β’ Εθνική. Κάποια στιγμή, προς το τέλος του προγράμματος είχε ιδιαίτερη συζήτηση για λίγο με τους νεαρούς Ναούμη, Κύρκο, Μίνα, Μπεγκάλα, Μπακαδήμα, Λιάσο και άλλους που θα είναι από τους παραμένοντες στην ομάδα.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΚΟΥΜΠΑΡΑΚΗΣ

Τον αγώνα ΠΑΣ – Βόλος ορίστηκε να διευθύνει ο Στέφανος Κουμπαράκης από την ΕΠΣ Κυκλάδων, με βοηθούς τους Αθανάσιο Δέλλιο (Πέλλας), Σπήλιο Οικονόμου (Αχαΐας). Τέταρτος θα είναι ο Σταύρος Τσιμεντερίδης (Κοζάνης). Στο VAR ορίστηκε ο Χρήστος Βεργέτης (Αρκαδίας) και AVAR ο Ιορδάνης Απτόσογλου (Αθηνών). Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Δαμιανός Ευθυμιάδης (Αθηνών). Τελευταίο προηγούμενο ματς του Κουμπαράκη με τον ΠΑΣ, ήταν ΠΑΣ – ΟΦΗ 1-0 την αγωνιστική σεζόν 2020-21.

Σχετικά άρθρα

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε τον Άρη και πήρε το πρωτάθλημα

Ο ΠΑΣ Γιάννινα στον νέο χάρτη της Β’ Εθνικής Κατηγορίας

Από Δευτέρα οι όποιες εξελίξεις στον ΠΑΣ Γιάννινα

Βαγγέλης Γυφτόπουλος