Ο Ντούσαν Πάντελις στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα
Αθλητικά

Με Πάντελιτς στην Τούμπα θα πάει ο ΠΑΣ

Με προπόνηση στις 12 το μεσημέρι θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία του ΠΑΣ για το αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, που θα γίνει στις 5.15 το απόγευμα στο γήπεδο της Τούμπας.

Ο Γιάννης Πετράκης θα δώσει τις τελευταίες οδηγίες για το πώς θα αντιμετωπίσουν τον Δικέφαλο του Βορρά. Είναι λογικό ο «Άγιαξ» να παίξει αμυντικά και ό,τι ήθελε προκύψει. Η αποστολή του είναι δύσκολη απέναντι στον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος. Θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι με κάρτες Αθανασιάδης, Νικολιάς, Τζημόπουλος, όπως και ο αρχηγός Αλέξης Μιχαήλ, που χτύπησε στο ματς με τον Απόλλωνα. Πιθανόν να γυρίσει στόπερ ο Λίλα, να πάρει φανέλα βασικού ο Ευαγγέλου και να είναι η αμυντική τριπλέτα με Λίλα, Ευαγγέλου, Σκόνδρα. Παράλληλα, αμυντικό χαφ να παίξει ο Σιόντης για να καλύψει το κενό του Λίλα. Στη θέση του Νικολιά θα παίξει ο Πάντελις ή ο Ξύδας και κανονικά δίδυμο στην επίθεση οι Κριζμάν και Μάνος. Σημειωτέον ότι ο Πάντελιτς προσβλήθηκε από ίωση, γι’ αυτό ήταν εκτός αποστολής με τον Απόλλωνα. Όμως χθες προπονήθηκε κανονικά και θα είναι στη διάθεση του Γιάννη Πετράκη, με πολλές πιθανότητες αντί του Νικολιά να ξεκινήσει αυτός και όχι ο Ξύδας στη μεσαία γραμμή.

Αποχωρεί ο Λουκίνας

Χθες, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο επιθετικός Γιάννης Λουκίνας, που είχε αποκτηθεί το καλοκαίρι από την Α.Ε. Καραϊσκάκης Άρτας, αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του στον ΠΑΣ. Αν και δεν ανακοινώθηκε τίποτα ακόμη, πληροφορίες αναφέρουν ότι θα λύσει κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του και θα συνεχίσει την καριέρα του στον Πλατανιά Χανίων. Ο Λουκίνας έχει με τον ΠΑΣ μία συμμετοχή στο πρωτάθλημα και δύο στο Κύπελλο. Στο νικηφόρο παιχνίδι με τη Θύελλα Καμαρίου σημείωσε τα τέσσερα από τα πέντε γκολ της τοπικής ομάδας.

Πάει και για άλλη μεταγραφή;

Μεθαύριο Πέμπτη 31 Ιανουαρίου ολοκληρώνεται η μεταγραφική περίοδος του χειμώνα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ενδεχομένως να γίνει μία ακόμη μεταγραφή, χαφ ή στόπερ, ότι βρεθεί στις αναζητήσεις που γίνονται. Υπενθυμίζεται ότι αποκτήθηκαν οι Σεργκελασβίλι (Γεωργία), Πάντελιτς (Σερβία), Μάνος (δανεικός από Ολυμπιακό), ενώ έγινε επαγγελματίας από την Κ19 ο Πήλιος.

Διαιτητής ο Φωτιάδης

Ο διαιτητής Φώτιος Φωτιάδης του συνδέσμου Καστοριάς θα διευθύνει αύριο τον αγώνα ΠΑΟΚ – ΠΑΣ για την 15η αγωνιστική, που γίνεται τώρα εμβόλιμα λόγω αναβολής. Βοηθοί του θα είναι οι Δημήτριος Γκάγκας (Λάρισας) και Ιωάννης Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας). Τέταρτος διαιτητής ο Βασίλειος Φωτιάς (Πέλλας) και παρατηρητής ο Κωνσταντίνος Ζαννετίδης (Δωδεκανήσου). Ο Φωτιάδης είχε διευθύνει τον αγώνα του α’ γύρου Ολυμπιακός – ΠΑΣ 5-0. Στα υπόλοιπα παιχνίδια της Σούπερ Λίγκας οι διαιτητές που ορίστηκαν είναι: Πανιώνιος – Αστέρας Τρίπολης Τσαμούρης (Πειραιά), Λαμία – Απόλλων Σμύρνης Σέζος (Κιλκίς), ΑΕΚ – Λεβαδειακός Κοτσάνης (Δράμας), Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός Βρέσκας (Πιερίας), Ολυμπιακός – Λάρισα Κομίνης (Θεσπρωτίας), ΟΦΗ – Ατρόμητος Μανούχος (Αργολίδας), Ξάνθη – Άρης Τάσσης (Ηπείρου).

Πρόβλημα ο Κάνιας στον ΠΑΟΚ

Με προπόνηση, που θα γίνει στις 5 το απόγευμα στο αθλητικό Κέντρο Μεσημβρίας, θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αυριανό αγώνα με τον ΠΑΣ. Ο Δικέφαλος προέρχεται από νίκη στην Τούμπα με σκορ 4-0 επί του ΟΦΗ. Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Κάνιας, που χθες έμεινε στο γυμναστήριο λόγω ενοχλήσεων στη γάμπα. Κανονικά προπονήθηκε ο Πέδρο Ενρίκε, που επέστρεψε από την Αστάνα που ήταν δανεικός. Επειδή το πρωτάθλημα στο Καζακστάν έχει διακοπεί προ καιρού λόγω του χειμώνα, ο Ενρίκε θα κάνει ειδικό πρόγραμμα και δε θα είναι στην αποστολή.

Σχετικά άρθρα

Αγνοεί τη νίκη ο ΠΑΣ Γιάννινα WBC – Ηττήθηκε και από τον ΠΑΟΚ

Γ. Πετράκης: Με VAR δεν θα πέφταμε πέρυσι

Ηπειρωτικός Αγών

Ηττήθηκε και από τον ΠΑΟΚ ο ΠΑΣ Γιάννινα WBC