Αίθουσα Σύνταξης

Από την Ελεούσα στο Παγκόσμιο της Σόφιας

Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ταεκβοντό Παίδων – Κορασίδων, που θα πραγματοποιηθεί στη Σόφια της Βουλγαρίας στις 28–31 Ιουλίου, θα αγωνιστούν με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδας οι αθλητές του συλλόγου Jeon-Sa Ελεούσας Ιωαννίνων Ευάγγελος Πάντος και Ευγενία Παραπαγκίδη.

Αμφότεροι κέρδισαν την 1η θέση και χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στη Χαλκίδα και εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους στην Εθνική, διάκριση που είναι η μεγαλύτερη για τον σύλλογο της Ελεούσας έως σήμερα.
Την 3η θέση και χάλκινο μετάλλιο κέρδισε ο Ορφέας Πάντος, εξασφαλίζοντας παράλληλα και μοριοδότηση για τις πανελλαδικές εξετάσεις. Ο Πάντος έχασε στο… παρά πέντε την ευκαιρία να περάσει στον τελικό και να διεκδικήσει το χρυσό μετάλλιο και την πρόκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων.
Στην πρώτη της προσπάθεια σε πανελλήνιο επίπεδο, η Ελευθερία Τσάβου έδειξε ότι μπορεί να επιβληθεί στο μέλλον στην κατηγορία της, ενώ ο Κωνσταντίνος Βασιλάκης αγωνίστηκε με τραυματισμό, ωστόσο διεκδίκησε τον αγώνα μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο και έχασε το δικαίωμα να συνεχίσει στην επόμενη φάση, αφού ηττήθηκε στα τελευταία 3 δευτερόλεπτα,
Τέλος, ο Γιώργος Παπαγιάννης ηττήθηκε στον πρώτο αγώνα από τον φιναλίστ της κατηγορίας, καθώς ήταν εκτός ρυθμού λόγω της μεγάλης αποχής του από τους αγώνες και τις προπονήσεις.

Σχετικά άρθρα

Ασημένιος πρωταθλητής Ευρώπης ο Ευάγγελος Πάντος

«Εισιτήριο» για το Παγκόσμιο εξασφάλισε ο Ευάγγελος Πάντος

Πρόκριση στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Tae Kwon Do για τον Ευάγγελο Πάντο