Ο Γιάννης Κάργας είναι από τις σπουδαίες μεταγραφές που έκανε Γενάρη ο ΠΑΣ
Αίθουσα ΣύνταξηςΑθλητικά

Κάργας: Για το πέναλτι άλλη εντολή έδωσε ο κόουτς, άλλο ακούσαμε εμείς

Τι δήλωσε για το πέναλτι και για τον αγώνα ο αρχηγός του ΠΑΣ Γιάννης Κάργας

Δηλώσεις στην COSMOTE TV έκανε και ο αρχηγός του ΠΑΣ Γιάννης Κάργας. Για το νέο αρνητικό αποτέλεσμα του ΠΑΣ: «Μπήκαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο, είχαμε 1-2 ευκαιρίες για να βάλουμε κάποιο γκολ, στην επανάληψη μας πάγωσε λίγο το γρήγορο γκολ του Απόλλωνα, χάσαμε λίγο την αυτοσυγκέντρωση μας, παλέψαμε, ευτυχήσαμε στο τέλος να κερδίσουμε το πέναλτι αλλά δεν το βάλαμε και χάσαμε έναν βαθμό πολύτιμο για τη συνέχεια»

Για το χαμένο πέναλτι του Περέα: «Ήμασταν άτυχοι, η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά, άλλη εντολή έδωσε ο κόουτς, άλλο ακούσαμε εμείς, θα το χτυπούσα εγώ το πέναλτι, είμαστε κοντά στον Περέα, το επόμενο θα το βάλει και θα απαλλαγεί από τη γκίνια».

Για τις δύο σερί ήττες του ΠΑΣ παρά το καλό ξεκίνημα και τη συνέχεια: «Και πέρσι στα δύσκολα ήμασταν εκεί που έπρεπε, και φέτος θα το κάνουμε, δεν έγινε τίποτα από τις δύο σερί ήττες όπως δεν έγινε τίποτα και στις σερί νίκες. Αυτές οι ήττες μπορούν να μας ”πειράξουν” και να βγάλουμε αντίδραση, είμαστε σίγουροι ότι θα το κάνουμε στη συνέχεια»

Για την παρουσία οπαδών του ΠΑΣ στη Ριζούπολη και την αποθέωση των παικτών: «Όταν παίζουμε τόσο μακριά από την έδρα μας και έχουμε τόσους φιλάθλους εδώ, έχουμε τεράστιο κίνητρο. Οι ξένοι παίκτες παραξενεύτηκαν στο ζέσταμα, με ρώτησαν αν ήταν δικοί μας φίλαθλοι, τους ευχαριστούμε αλλά δεν τους κάναμε χαρούμενους. Θα επιστρέψουμε στις νίκες, αρχής γενομένης από το κύπελλο, και θα είμαστε η ομάδα που ήμασταν και πριν…».

Σχετικά άρθρα

Δέλλας: Θα μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη

Μηνύματα ενότητας και ομοψυχίας – Μήνυμα Δένδια στην Αλβανία

Γεωργία Χαλάτση

Μεταξάς: Η μπάλα είναι όπως η ζωή, με χαρές και πίκρες

Βαγγέλης Γυφτόπουλος