Αίθουσα ΣύνταξηςΠολιτισμός

Ένα «Όνειρο γαϊδουρινό» από την Χ. Μέγα

Την μουσικοθεατρική παράσταση «Όνειρο γαϊδουρινό», βασισμένη στο θεατρικό έργο της Χάρις Μέγα, παρουσιάζουν το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών και το Θέατρο ACTINA, την Παρασκευή 6 Αυγούστου, στις 21:00, στην αυλή του πολιτιστικού πολυχώρου «Δ. Χατζής»

Πρόκειται για μια παράσταση που απευθύνεται σε παιδιά και ενήλικες. Μια παρέα, τρεις φίλοι εξομολογούνται προσωπικές ιστορίες με περιεχόμενο σχετικά με το ρατσισμό. Οι τρεις φίλοι μοιράζονται με το κοινό τις εμπειρίες αυτές και ακούνε με τη σειρά τους τις δικές του. Με αφορμή αυτό, τη σκυτάλη παίρνει, λοιπόν, ένας από τους φίλους και αρχίζει να ξετυλίγει το κουβάρι με την ιστορία που θα πραγματοποιηθεί μπροστά στα μάτια των θεατών.

Την σκηνοθεσία έχει η Αθηνά Τσικνιά και ερμηνεύουν οι Χάρις Μέγα, Άρης Νούσης, Γιάννης Παπαγεωργίου, Νικόδημος Παπουτσής. Στην μουσική βρίκονται οι Χάρις Μέγα (κιθάρα) και ο Νικόδημος Παπουτσής (κρουστά). Μουσική-στίχοι: Χάρις Μέγα.  Σκηνικός χώρος-σχεδιασμός φωτισμού: Αθηνά Τσικνιά. Κοστούμια: Αθηνά Τσικνιά, Αντιγόνη Δερέκα. Χορογραφίες: Δάφνη Ασημακοπούλου.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Σχετικά άρθρα

«Το μαύρο κλειδί» της Χάρις Μέγα από την ομάδα θεάτρου της ΕΛΜΕ Ιωαννίνων

«Ο Λυγμός των σκυλιών» σε πανελλήνια πρώτη από το Θέατρο Actina

«Εγώ είμαι το Θείο βρέφος» από το Θέατρο Actina