Αίθουσα ΣύνταξηςΟικονομία

Αναβάλλει Γενική Συνέλευση και εκλογές η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου

«Θύματα» του κορωνοϊού και των περιοριστικών μέτρων πέφτουν η γενική συνέλευση και οι εκλογές στη Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου, η διοίκηση της οποίας, τηρώντας υπεύθυνη στάση, αποφάσισε να αναβάλει τις διαδικασίες.

Το διοικητικό συμβούλιο της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου κάνει γνωστό στα μέλη της ότι η εκλογικοαπολογιστική γενική συνέλευση, που είχε προγραμματιστεί για αύριο Τετάρτη, καθώς και η τρίτη επαναληπτική συνέλευση που ήταν προγραμματισμένη για την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου, στις 7 το απόγευμα, στο συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείου Du Lac και κατά συνέπεια οι εκλογές στις 17 και 18 Οκτωβρίου ή στις 24 και 25 Οκτωβρίου, δε θα πραγματοποιηθούν.
«Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στα μέλη και το προσωπικό της Τράπεζας, πάρθηκε η παραπάνω απόφαση αφού λήφθηκαν υπόψη η ΚΥΑ με αρ. Δ1α/Γ.Π.οικ. 64450 (ΦΕΚ τ. β 4484/11.10.2020), σχετικά με τα περιοριστικά μέτρα που έχουν επιβληθεί για την αποφυγή της διάδοσης του κορωνοϊού στην περιφέρεια Ιωαννίνων μέχρι και 25.10.2020, η κρίσιμη επιδημιολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Π.Ε. Ιωαννίνων, η απαιτούμενη αποφυγή του συγχρωτισμού για την προστασία των μελών της Τράπεζας, του προσωπικού και των μελών της εφορευτικής επιτροπής των εκλογικών τμημάτων, και για λόγους ανωτέρας βίας οι οποίοι δεν μπορούσαν να προβλεφθούν», αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Οι νέες ημερομηνίες της γενικής συνέλευσης και των εκλογών για την ανάδειξη της νέας διοίκησης της τράπεζας, θα γνωστοποιηθούν με νεότερη απόφαση, μόλις οι συνθήκες το επιτρέψουν, πάντοτε με γνώμονα την προστασία της υγείας των μελών και των Ηπειρωτών.

Σχετικά άρθρα

Ενεργοποίηση της δυνατότητας πληρωμών μέσω IRIS Payments από την Τράπεζα Ηπείρου

Ψηφίζουν Ioannina Lake Run οι δρομείς

Ηπειρωτικός Αγών

Νέα «ήθη» και στις προεκλογικές δραστηριότητες