ΠολιτισμόςΑίθουσα Σύνταξης

«Οι πειρατές και ο θησαυρός του μωβ μπαρμπουνιού» σε Κοσμηρά και Αμπελόκηπους

Το κουκλοθέατρο Αντράλα παρουσιάζει την παράσταση «Οι πειρατές και ο θησαυρός του μωβ μπαρμπουνιού» την Πέμπτη 24 Αυγούστου στην Κοσμηρά και την Παρασκευή 25 Αυγούστου στην Πλατεία Ηρώων Πίνδου στους Αμπελόκηπους, με ώρα έναρξης στις 9 το βράδυ.

Η Μαρίζα έχει ένα όνειρο! Ένα όνειρο τρελό. Να χτίσει στο νησί της, το νησί της Χελώνας, μια βιβλιοθήκη. Μια βιβλιοθήκη τεράστια, που να χωρά όλου του κόσμου τα βιβλία. Πώς όμως θα φτάσει να το πραγματοποιήσει αφού είναι φτωχή; Σε τι μπορεί να την βοηθήσουν οι Μπαμ και Μπουμ οι καβγατζήδες, ο Μαύρος Τζακ ο πειρατής κι ένας ατίθασος ναύτης; Μια καλοκαιρινή περιπέτεια γεμάτη ανατροπές, γέλιο και τραγούδι μας δείχνει πως τα όνειρα πραγματοποιούνται με επιμονή, αγώνα και εμπιστοσύνη στο διπλανό μας. Οι ξεκαρδιστικές περιπέτειες και γκάφες των ηρώων μας, υπόσχονται στους μικρούς και μεγάλους θεατές στιγμές αξέχαστα διασκεδαστικές, αλλά και λόγους για να σκεφτούμε τη δική μας στάση απέναντι στις δυσκολίες που συναντούμε γύρω μας.
Το κείμενο και η σκηνοθεσία είναι της Μίνας Παππά και παίζουν οι Σωκράτης Παππάς, Χρήστος Χρήστου και Κατερίνα Πάνου. Η σκηνογραφία και η κατασκευή σκηνικών είναι του Χρήστου Κόλλια, τις κούκλες κατασκεύασε ο Σωκράτης Παππάς, η πρωτότυπη μουσική είναι της Χάρις Μέγα, ενδυματολόγος ο leo teo, σχεδιασμός χάρτινης φιγούρας-θεάτρου σκιών Γ. Γιώτα, σχεδιασμός αφίσας Ελίνα Μήτση, φωτογραφίες Στέλλα Μπασιά και φωτισμός-ηχητική κάλυψη Πέτρος Χριστακόπουλος.

Σχετικά άρθρα

«Ανακουκλωθείτε για να μη χανόμαστε!!!»

«Ένας καλικάντζαρος στο καραμελάδικο» από το Κουκλοθέατρο Αντράλα

Ηπειρωτικός Αγών

«Οι πειρατές και ο θησαυρός του μωβ μπαρμπουνιού»για δύο ακόμη παραστάσεις