ΠολιτισμόςΑίθουσα Σύνταξης

«Ο Γάιδαρος ο Μένιος ο παραχαϊδεμένος» από το Μικρό Θέατρο Λάρισας

Την παιδική παράσταση «Ο Γάιδαρος ο Μένιος ο παραχαϊδεμένος» θα παρουσιάσει και στα Γιάννενα το Μικρό Θέατρο Λάρισας αυτό το καλοκαίρι.

Το έργο της Στέλλας Μιχαηλίδου θα ανέβει, σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Φερεντούρου, στο υπαίθριο θέατρο της ΕΗΜ την Τρίτη 27 Ιουνίου, στις 8.30 το βράδυ.

Η υπερπροστατευτική μαμά του γάιδαρου του Μένιου του παραχαϊδεμένου, με την «αγάπη» της χωρίς συγκρατημό, έκανε το γαιδούρι της, γάιδαρο σωστό! Χαϊδεύοντας τον γιο της υπερβολικά και στερώντας τον από κάθε ευθύνη, τον εμποδίζει να μεγαλώσει και τον οδηγεί σε απομόνωση μέχρι τη στιγμή που… Μια χιουμοριστική ιστορία, γεμάτη ευαισθησία για την άλλη όψη της αγάπης, τη μοναξιά και τον αγώνα για την αναγνώριση και πραγματοποίηση του προσωπικού ονείρου. Παίζουν και χορεύουν οι ηθοποιοί Ιωάννα Δαρμή και Κωνσταντίνος Φερεντούρος.

Διάρκεια 70 λεπτά (με ένα διάλειμμα 10 λεπτών). Τα εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ στο ταμείο (από 2 έως 10 ετών) και 8 ευρώ στην προπώληση από το viva.gr και από το Tickets Ioannina. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6974797109.

Σχετικά άρθρα

«Ο Λύκος και τα Τρία Γουρουνάκια σε νέες περιπέτειες» από το Μικρό Θέατρο Λάρισας

«Τα Χριστούγεννα της Κοκκινοσκουφίτσας» από το Μικρό Θέατρο Λάρισας

«Ο Λύκος και τα 7 Κατσικάκια» από το Μικρό Θέατρο Λάρισας

Ηπειρωτικός Αγών