ΠολιτισμόςΑίθουσα Σύνταξης

«Ο Λύκος και τα 7 Κατσικάκια» από το Μικρό Θέατρο Λάρισας

Με την παράσταση «Ο Λύκος και τα 7 Κατσικάκια» επιστρέφει στα Γιάννενα το Μικρό Θέατρο Λάρισας την Παρασκευή 25 Αυγούστου, στις 8.30 το βράδυ, στο υπαίθριο θέατρο της ΕΗΜ.

Τα επτά κατσικάκια μένουν μονά στο σπίτι, καθώς η μητέρα κατσίκα πάει στην αγορά. Η μαμά συμβουλεύει τα μικρά να μην ανοίξουν σε κανέναν. Παρ όλο που τα κατσικάκια υπακούν ο λύκος βρίσκει τρόπο να τα ξεγελάσει με διάφορες μεταμφιέσεις και τεχνάσματα. Αιχμαλωτίζει τα έξι αλλά το μικρότερο καταφέρνει να κρύβεται. Όταν επιστρέφει η μαμά και αντιλαμβάνεται τι έχει συμβεί… τότε έρχεται η ώρα που ο Λύκος θα πληρώσει για τις πράξεις του.
Το κείμενο είναι του Γιώργου Πούλη και η σκηνοθεσία του Κωνσταντίνου Φερεντούρου. Παίζουν και χορεύουν οι ηθοποιοί Γιάννης Τσούκας, Μαργαρίτα Τοκατλίδη, Λουκία Ανάγνου, Άννα Γιαννακίδου, Κορίνα Καλογερά, Δέσποινα Σάκη, Δημήτρης Πάσιος, Τζέσικα Κουρτέση και Αντιγόνη Μυλονοπούλου.
Διάρκεια 80 λεπτά (με ένα διάλειμμα 10 λεπτών). Τα εισιτήρια κοστίζουν 12 ευρώ στο ταμείο (από 2 ετών & άνω) και 10 ευρώ στην προπώληση από το Tickets Ioannina και ηλεκτρονικά από το viva.gr. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6974797109.

Κλήρωση προσκλήσεων

O Η.Α. κληρώνει δύο διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Ο Λύκος και τα 7 Κατσικάκια». Στέλνετε e-mail στο eisitirio@agon.gr με τα στοιχεία σας, γράφετε «για Ο Λύκος και τα 7 Κατσικάκια» στο θέμα του mail, μέχρι την Πέμπτη 24 Αυγούστου, στις 12 το μεσημέρι. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν στο ίδιο mail με το οποίο συμμετείχαν στην κλήρωση για το πώς θα παραλάβουν τις προσκλήσεις τους.

Σχετικά άρθρα

«Ο Λύκος και τα Τρία Γουρουνάκια σε νέες περιπέτειες» από το Μικρό Θέατρο Λάρισας

«Τα Χριστούγεννα της Κοκκινοσκουφίτσας» από το Μικρό Θέατρο Λάρισας

«Ο Λύκος και τα 7 Κατσικάκια» από το Μικρό Θέατρο Λάρισας