Πολιτισμός

Puta Volcano στον Πολυχώρο Αγορά – Κλήρωση πρόσκλησης

Τους Puta Volcano παρουσιάζει, για πρώτη φορά στα Γιάννενα, η Bullet Productions την Κυριακή 20 Ιανουαρίου, στη μουσική σκηνή «Πολυχώρος Αγορα». Μαζί τους θα εμφανιστούν οι «δικοί μας» Mojave Sky και οι Minorfase από τον Βόλο.

Μετρώντας ήδη εφτά χρόνια παρουσίας στη rock σκηνή, ένα EP και δύο full length κυκλοφορίες, οι Puta Volcano διευρύνουν το ακροατήριο και τους μουσικούς τους ορίζοντες με σταθερά βήματα, εμπλουτίζοντας διαρκώς τον ήχο τους με ετερόκλητα και άκρως ενδιαφέροντα στοιχεία, αποτίοντας πάντα φόρο τιμής στις desert rock και Seattle ‘90s επιρροές, με τις οποίες ανετράφησαν, και διαμορφώνοντας έτσι το “volcanic rock” προσωπικό τους στίγμα, με όχημα τις υπνωτιστικές γκρούβες και τα συμπαγή και δεμένα παιξίματά τους.
Ο τελευταίος τους δίσκος με τίτλο Harmony of Spheres «ταξίδεψε» τόσο εντός, όσο και (κυρίως) εκτός συνόρων, αποσπώντας θετικότατες κριτικές και σχόλια από κοινό και μουσικό τύπο, γεγονός που οδήγησε αναπόφευκτα στη γρήγορη εξάντληση του πρώτου vinyl pressing, ενώ σε γρήγορους ρυθμούς κυλά προς την ίδια κατεύθυνση και το δεύτερο pressing. Την κυκλοφορία ακολούθησαν συναυλίες σε όλη την Ελλάδα και τα σημαντικότερα εγχώρια φεστιβάλ και η πρώτη τους mini ευρωπαϊκή περιοδεία με εμφανίσεις σε Αυστρία, Ρουμανία, Ουγγαρία, Σερβία και Βουλγαρία, συνοδεία των Purple Dino.
Τα εισιτήρια κοστίζουν 8 ευρώ στο ταμείο και 6 ευρώ στην προπώληση από το Beatnik (Ανεξαρτησίας 121), Manthos Group (Αβέρωφ 16), Music Shop «Giorgio» (Στοά Ορφέα) και Rock Bass Club (Αετοράχης 16).

Κλήρωση πρόσκλησης

O Η.Α. κληρώνει μία μονή πρόσκληση για το live των Puta Volcano. Στέλνετε e-mail στο eisitirio@agon.gr με τα στοιχεία σας, γράφετε «για Puta Volcano» στο θέμα του mail, μέχρι την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου, στις 12 το μεσημέρι. Ο νικητής θα ειδοποιηθεί στο mail με το οποίο συμμετείχε στην κλήρωση για το πώς θα παραλάβει την πρόσκλησή του.

Σχετικά άρθρα

«Πιάστηκα» με τον Κώστα Μαλιάτση στον Πολυχώρο Αγορά

Ο Δημήτρης Μυστακίδης στον Πολυχώρο Αγορά στις 12 Απριλίου

Ηπειρωτικός Αγών

Λεωνίδας Μπαλάφας στον Πολυχώρο Αγορα στις 27 Απριλίου