ΠολιτισμόςΑίθουσα Σύνταξης

«Η Πεντάμορφη και το Τέρας» για δύο παραστάσεις (κλήρωση προσκλήσεων)

Το παραδοσιακό παραμύθι της Γαλλίδας συγγραφέα Gabrielle Suzanne Barbot de Villeneuve «Η Πεντάμορφη και το Τέρας» θα παρουσιάσει το «Μικρό Θέατρο Λάρισας» την Κυριακή 5 Μαρτίου στα Γιάννενα.

Θα δοθούν δύο παραστάσεις, στις 11.30 το πρωί και στις 5.30 το απόγευμα, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών.
«Η Πεντάμορφη και το Τέρας» είναι ένα παραμύθι, που παρουσιάζει με μοναδικό τρόπο τις παγίδες που μπορεί να πέσει κάποιος όταν εγκλωβιστεί στην εξωτερική εμφάνιση και την πόση αγάπη μπορεί να λάβει όταν «ψάξει» για τη βαθύτερη ομορφιά που κρύβουμε όλοι μέσα μας.
Η Πεντάμορφη, προσπαθώντας να σώσει την αδελφή της, προσφέρει τον εαυτό της ως αιχμάλωτη στο Τέρας. Ενώ το Τέρας προσπαθεί να δείξει στην Πεντάμορφη πως η αποκρουστική εμφάνισή του είναι αποτέλεσμα μιας λάθος απόφασης που πήρε πριν χρόνια, η Πεντάμορφη το σκάει από το
παλάτι. Ο Στεφάν, που διεκδικεί την Πεντάμορφη, αποφασίζει να σκοτώσει το Τέρας, αλλά μόλις η όμορφη κοπέλα συνειδητοποιήσει την «αλήθεια» και των δύο παίρνει τη σωστή απόφαση.
Το έργο ανεβαίνει σε διασκευή και σκηνοθεσία του Θοδωρή Κανδυλιώτη και παίζουν και χορεύουν οι ηθοποιοί Θοδωρής Κανδυλιώτης, Άννα Γιαννακίδου, Μαργαρίτα Τοκατλιδη, Κατερίνα Γρηγορίου Γιώργος Δάσκαλος και Λυδία Ματαλά.
Διάρκεια : 85 λεπτά (με ένα διάλειμμα 10 λεπτών). Το έργο απευθύνεται σε παιδιά κάθε ηλικίας. Είσοδος 10 ευρώ (από 2 ετών & άνω). Προπώληση από το βιβλιοπωλείο Πρόκος και ηλεκτρονικά από το viva.gr. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6974797109.

Κλήρωση προσκλήσεων

O Η.Α. κληρώνει δύο διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Η Πεντάμορφη και το Τέρας». Στέλνετε e-mail με τα στοιχεία σας στο eisitirio@agon.gr, γράφετε «για Πεντάμορφη και το Τέρας» στο θέμα του mail και για πρωινή ή απογευματινή παράσταση, μέχρι την Παρασκευή 3 Μαρτίου, στις 12 το μεσημέρι. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν στο mail με το οποίο συμμετείχαν στην κλήρωση για το πώς θα παραλάβουν τις προσκλήσεις τους.

Σχετικά άρθρα

«Ο Λύκος και τα Τρία Γουρουνάκια σε νέες περιπέτειες» από το Μικρό Θέατρο Λάρισας

«Τα Χριστούγεννα της Κοκκινοσκουφίτσας» από το Μικρό Θέατρο Λάρισας

«Ο Λύκος και τα 7 Κατσικάκια» από το Μικρό Θέατρο Λάρισας

Ηπειρωτικός Αγών