ΠολιτισμόςΑίθουσα Σύνταξης

«Ποιος θα σώσει τα Χριστούγεννα;» στο Θέατρο Actina

«Ποιος θα σώσει τα Χριστούγεννα;» είναι ο τίτλος της χριστουγεννιάτικης παράστασης της παιδικής σκηνής του Θεάτρου Actina (Άννης Κομνηνής 8), η οποία θα κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου, στις 6 το απόγευμα, και θα συνεχίσει για όλο το διάστημα των γιορτών.

Οι γιορτές έρχονται με γοργό ρυθμό και η Μαγεία των Χριστουγέννων εξαφανίζεται. Ο Αϊ Βασίλης αναθέτει στο πιο έμπιστο ξωτικό του την αποστολή να σώσει τα Χριστούγεννα και η περιπέτεια αρχίζει. Άραγε θα τα καταφέρουν;
Πρόκειται για μια παράσταση για μικρούς και μεγάλους, με ζωντανή μουσική και πολλές ανατροπές, σε σκηνοθεσία Αθηνάς Τσικνιά. Τους ρόλους ερμηνεύουν οι Άννα Παπανικολάου, Δέσποινα Ναυρόζογλου και Σταύρος Σταυρόπουλος. Ακορντεόν παίζει επί σκηνής η Σοφία Πατσιούρα.
Σκηνικά, κοστούμια, φωτισμοί Αθηνά Τσικνιά, ζωγραφική σκηνικών Αφροδίτη Γκαραβέλα, κούκλα καλικάντζαρου Εβίτα Αγγέλη, σχεδιασμός/εκτύπωση αφίσας Άκης Κόλιας, φωτογραφίες Άγγελος Σακκάς.
Οι επόμενες παραστάσεις θα δοθούν την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου στις 11.30 το πρωί, στις 28-30 Δεκεμβρίου και στις 3-7 Ιανουαρίου στις 6 το απόγευμα, καθώς και την Κυριακή 8 Ιανουαρίου στις 11.30 το πρωί. Διάρκεια: 60 λεπτά.
Τιμή εισιτηρίου 10 ευρώ οι ενήλικες (8 ευρώ στην προπώληση) και 7 ευρώ τα παιδιά. Εισιτήρια προπωλούνται από το βιβλιοπωλείο Αναγνώστης, το Θέατρο Actina και ηλεκτρονικά από το viva.gr. Πληροφορίες και κρατήσεις στο τηλέφωνο 6974865401.

Σχετικά άρθρα

«Ο Λυγμός των σκυλιών» για τρεις τελευταίες παραστάσεις

Ηπειρωτικός Αγών

«Ο Λυγμός των σκυλιών» σε πανελλήνια πρώτη από το Θέατρο Actina

«Εγώ είμαι το Θείο βρέφος» από το Θέατρο Actina