ΠολιτισμόςΑίθουσα Σύνταξης

«Η Σταχτοπούτα» από το Μικρό Θέατρο Λάρισας (κλήρωση προσκλήσεων)

Το κλασικό παραμύθι «Η Σταχτοπούτα» του Charles Perrault παρουσιάζει, για δύο παραστάσεις. στα Γιάννενα το Μικρό Θέατρο Λάρισας, σε σκηνοθεσία του Γιώργου Πούλη.

Η Σταχτοπούτα περνάει πολύ δύσκολες ημέρες κοντά στην μητριά και τις αδελφές της. Μια πρόσκληση από το παλάτι για τον ετήσιο χορό και σε συνδυασμό με την άρνηση της μητριάς της να παρευρεθεί, η Σταχτοπούτα γίνεται η αφορμή να εμφανιστεί η Νεραϊδονονά. Η Σταχτοπούτα θα πάει στον χορό και με την βοήθεια της Νεραϊδονονάς θα βρει την ευτυχία, την ηρεμία… Κι έναν υπέροχο Πρίγκηπα!
Παίζουν και χορεύουν οι ηθοποιοί Άννα Γιαννακίδου, Κατερίνα Γρηγορίου, Βαγγέλης Δουκουτσέλης, Μαργαρίτα Τοκατλίδη, Θοδωρής Κανδηλιώτης, Αλεξάνδρα Χρυσομαλλίδη.
Οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου, στις 11.30 το πρωί και στις 5.30 το απόγευμα, στην αίθουσα «Αρχιεπισκόπου Σπυρίδωνος» της Ζωσιμαίας Παιδαγωγικής Ακαδημίας. Το έργο απευθύνεται σε παιδιά κάθε ηλικίας και η διάρκεια της παράστασης είναι 80 λεπτά (με ένα δεκάλεπτο διάλειμμα). Γενική είσοδος 10 ευρώ (από 2 ετών και άνω). Προπώληση από το βιβλιοπωλείο «Πρόκος» και ηλεκτρονικά από το viva.gr. Κρατήσεις και πληροφορίες στο τηλέφωνο 6974797109.

Κλήρωση προσκλήσεων

O Η.Α. κληρώνει δύο διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Η Σταχτοπούτα». Στέλνετε e-mail στο eisitirio@agon.gr, με τα στοιχεία σας, γράφετε «για Σταχτοπούτα» στο θέμα του mail, μέχρι την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν στο ίδιο mail με το οποίο συμμετείχαν στην κλήρωση για το πώς θα παραλάβουν τις προσκλήσεις τους.

Σχετικά άρθρα

«Ο Λύκος και τα Τρία Γουρουνάκια σε νέες περιπέτειες» από το Μικρό Θέατρο Λάρισας

«Τα Χριστούγεννα της Κοκκινοσκουφίτσας» από το Μικρό Θέατρο Λάρισας

«Ο Λύκος και τα 7 Κατσικάκια» από το Μικρό Θέατρο Λάρισας

Ηπειρωτικός Αγών