ΠολιτισμόςΑίθουσα Σύνταξης

Καραγκιόζης με δύο έργα από το Θέατρο Σκιών Αθανασίου

Τέσσερις παραστάσεις θεάτρου σκιών με δύο έργα Καραγκιόζη θα ανεβάσει το Θέατρο Σκιών Αθανασίου στα Γιάννενα τις επόμενες ημέρες.

Η πρώτη με τίτλο «Ο Καραγκιόζης Μaster Chef!» θα παρουσιαστεί την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου, στις 5 το απόγευμα, στον «Πολυχωρο Αγορά». O Kαραγκιόζης, για να γλυτώσει από την ανεργία, σκαρφίζεται να κάνει τον μάγειρα, μιας και είναι της μόδας. Αιτία το μαγαζί του Χατζηαβάτη που κληρονομεί από τον θείο του, τον Σαμπαναγά. Ο Καραγκιόζης βάζει ποδιά και σκούφο, υποδέχεται όλους τους φίλους, στους οποίους σερβίρει τα φαγητά του και… άφθονο γέλιο. Διάρκεια παράστασης 60 λεπτά. Τιμή εισιτηρίου 6 ευρώ. Τηλέφωνο κρατήσεων 6947529992.
Οι άλλες τρεις παραστάσεις είναι με το έργο «Ο Καραγκιόζης Κυνηγός Φαντασμάτων» και θα ανέβουν την Κυριακή 30 Οκτωβρίου, στις 11 το πρωί, στις 12.30 το μεσημέρι και στις 5 το απόγευμα, στη Αίθουσα «Αρχιεπισκόπου Σπυρίδωνος» της Ζωσιμαίας Παιδαγωγικής Ακαδημίας. Στον πύργο που βρίσκεται έξω από την πόλη, φημολογείται ότι εμφανίζονται φαντάσματα. Όταν νυχτώνει, οι πολίτες σταματούν να κυκλοφορούν από φόβο. Ο Πασάς στέλνει έναν έμπιστο αξιωματικό με οπλισμένους στρατιώτες για να αντιμετωπίσουν τα φαντάσματα αλλά δεν τα καταφέρνουν. Αναθέτουν στο γενναίο Καραγκιόζη να γίνει κυνηγός φαντασμάτων και να δημιουργήσει μια ομάδα με άνδρες ώστε να λύσουν το πρόβλημα. Τιμή εισιτηρίου 6 ευρώ (με δώρο στο κάθε παιδί). Προπώληση εισιτηρίων στο viva.gr. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6972717187.

Σχετικά άρθρα

«Όλη η Ελλάδα στον μπερντέ» από τον Χορευτικό Όμιλο Ιωαννίνων

Ηπειρωτικός Αγών

«Ο Καραγκιόζης κουρέας» από το Θέατρο Σκιών Αθανασίου

Ηπειρωτικός Αγών

«Ο Καραγκιόζης Μποξέρ» στο… ρινγκ του Φρόντζου