ΠολιτισμόςΑίθουσα Σύνταξης

«Τοπία των λέξεων Ι» με την Αθηνά Τσικνιά

Ένα σεμινάριο θεάτρου βασισμένο στην ποίηση, με την ηθοποιό, σκηνοθέτη και εκπαιδευτικό θεάτρου Αθηνά Τσικνιά, οργανώνει το Θέατρο Actina.

Το σεμινάριο με τίτλο «Τοπία των λέξεων Ι» θα πραγματοποιηθεί σε εξωτερικούς χώρους της πόλης των Ιωαννίνων, οι οποίοι αποτελούν κομμάτι της καθημερινής μας ζωής. «Θα δούμε με άλλο μάτι τους χώρους αυτούς, θα αναζητήσουμε τον χώρο μέσα μας, θα ανακαλύψουμε ξανά τον εαυτό μας και θα αποτελέσουμε ένα ζωντανό σώμα συνόλου εφευρίσκοντας ξανά τις λέξεις ποιημάτων που θα δουλέψουμε», αναφέρεται σε κείμενο για το σεμινάριο, που αποτελεί το πρώτο μέρος από μια σειρά σεμιναρίων.
Το σεμινάριο απευθύνεται σε επαγγελματίες και ερασιτέχνες ηθοποιούς, σε περφόρμερ, χορευτές, εκπαιδευτικούς και σε όλους όσους αγαπούν την τέχνη του θεάτρου.
Η διάρκεια του είναι από τη Δευτέρα 5 έως την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου και θα έχει διάρκεια τρεις ώρες ημερησίως (5:30-8:30). Το κόστος συμμετοχής είναι 50 ευρώ. Κρατήσεις θέσεων στο τηλέφωνο 6974865401 και στο e-mail info@theatroactina.gr.

Σχετικά άρθρα

«Ο Λυγμός των σκυλιών» για τρεις τελευταίες παραστάσεις

Ηπειρωτικός Αγών

«Ο Λυγμός των σκυλιών» σε πανελλήνια πρώτη από το Θέατρο Actina

«Εγώ είμαι το Θείο βρέφος» από το Θέατρο Actina