Πολιτισμός

Με χορούς κυκλωτικούς

Με μουσική και χορό αποχαιρετά το 2018 το Stage Ioannina, παρουσιάζοντας το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου τον Δημήτρη Υφαντή και τους Funday.

Ο Δημήτρης Υφαντής είναι ένας καλλιτέχνης, που η πυξίδα της μουσικής του είναι στραμμένη στην παράδοση. Τραγούδια από τη γη της πεντατονίας ενώνονται με του Αιγαίου και της Θράκης, ενώ τα έντεχνα του πρώτου μέρους διαδέχονται σπουδαία λαϊκά κομμάτια παλιότερων μεγάλων δημιουργών. Το συγκρότημά του, οι Funday, εναλλάσσει τα μελωδικά καρέ μιας αληθινής μουσικής πρότασης, από τρυφερές και ρομαντικές αρμονίες έως τους πιο διονυσιακούς και απογειωτικούς ρυθμούς. Πολυφωνία, ρυθμός, χιούμορ, υπόσχονται κάτι πιο άμεσο και διαφορετικό από τα συνηθισμένα.
Συμμετέχουν οι μουσικοί Νίκος Τάσσης στο κλαρίνο, Παναγιώτης Βούλγαρης στα πλήκτρα, Γεωργία Βακάλη στα κρουστά και το τραγούδι και Δημήτρης Σταύρου στα έγχορδα και τα πνευστά.
Γενική είσοδος 7 ευρώ. Κρατήσεις στο τηλέφωνο 2651035370. Εισιτήρια προπωλούνται στα καταστήματα Γερμανός (απέναντι από Ρολόι), Giorgio (στοά Ορφέα), Vision of Sound (Ν. Ζέρβα 78) και Μάνθος Οπτικά (Αβέρωφ 16), τηλεφωνικά στο 11876 και ηλεκτρονικά μέσω viva.gr, Seven Spots και από όλο το δίκτυο μεταπωλητών της Viva.
Το εισιτήριο είναι θεάματος και δεν περιλαμβάνει ποτό, ενώ η αγορά εισιτήριου δεν εξασφαλίζει θέση καθήμενου. Κρατήσεις θέσεων στο τηλέφωνο 2651035370. Ανάλογα με την προσέλευση θα λειτουργήσει και ο εξώστης.

Σχετικά άρθρα

Haig Yazdjian και Σοφία Παπάζογλου στον «Πολυχώρο Αγορά»

«Μουσική εξερεύνηση» με τον Δημήτρη Υφαντή

Ηπειρωτικός Αγών

Μια βραδιά με τον Δημήτρη Υφαντή στη Λίμνη Βηρού

Ηπειρωτικός Αγών