ΠολιτισμόςΑίθουσα Σύνταξης

Ο Petros Fuzzhead αποχαιρετά το 2021 με το «Lobotomy»

Το «Lobotomy» είναι το 3ο single και video από το πρώτο προσωπικό album του Petros Fuzzhead με τίτλο «The War Is Near», ένα κομμάτι που έρχεται για να ταιριάξει… γάντι σε αυτή την παραμοφωτική νεο-μεσαιωνικού τύπου εποχή που διανύουμε σε πολλά και διαφορετικά επίπεδα.

Το single, που μόλις κυκλοφόρησε, έρχεται μαζί με τη live εκτέλεση του ίδιου κομματιού από την τηλεοπτική συναυλία της μπάντας στην ΕΗΜ τον περασμένο Απρίλη, αλλά και τη «σπιτική» πρώτη demo version του ως bonus σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.
Το βίντεο έχει σκηνοθετήσει ο Κωστής Εμμανουηλίδης (aka emmankos) και εμφανίζονται -εκτός από τον Fuzzhead – η Λάουρα Τσιάτη και ο Αποστόλης Καλπάκης σε φιλική συμμετοχή.
Η μουσική, οι στίχοι και η ενορχήστρωση είναι του Πέτρου Fuzzhead Βυζούκη, ο οποίος τραγουδά και παίζει κιθάρες και μπάσο. Μπάσο παίζει επίσης η Μαρία Χολέβα και τύμπανα ο Νικόδημος Παπουτσής. Η παραγωγή, η ηχογράφηση, το engineering και το editing έγινε από τον Πάνο Παπακώστα (Noisyland Recordings) και τον Πέτρο Fuzzhead Βυζούκης, με τον Π. Παπακώστα να αναλαμβάνει και τη μίξη και το mastering.

Σχετικά άρθρα

Petros Fuzzhead με… εκλεκτούς καλεσμένους στη σκηνή

Petros Fuzzhead στο Θυμωμένο Πορτραίτο

Ηπειρωτικός Αγών

Επίσημη παρουσίαση για το «The War Is Near» του Petros Fuzzhead

Ηπειρωτικός Αγών