ΠολιτισμόςΑίθουσα Σύνταξης

«The War is Near» από τον Πέτρο Fuzzhead Βυζούκη

«The War is Near» τιτλοφορείται το πρώτο full-length album του Πέτρος Fuzzhead Βυζούκης, το οποίο κυκλοφόρησε στις 31 Οκτωβρίου διαδικτυακά σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες streaming και θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένα αντίτυπα και σε φυσική μορφή (digipack cd) μέσα στον Δεκέμβρη.

Το «The War is Near» αποτελείται από έντεκα κομμάτια, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται τα «Soviet?» και «I Know Who You Are», τα οποία είχαν ήδη κυκλοφορήσει ως single και video.

Όλα τα τραγούδια είναι σε μουσική, στίχους και ενορχήστρωση του Πέτρου Fuzzhead Βυζούκη και την παραγωγή και την ηχογράφηση έκανε ο Πάνος Παπακώστας (Noisyland Recordings)μαζί με τον Π. Βυζούκη.

Ο Πέτρος Fuzzhead Βυζούκης τραγουδά και παίζει κιθάρες, μπάσο, μελλόντικα, noise και shaker, μπάσο παίζουν οι Μαρία Χολέβα και Ευθύμης Σφαιρόπουλος, και τύμπανα ο Νικόδημος Παπουτσής. Ως guests συμμετέχουν ο Νίκος Κυπριώτης παίζοντας τρομπέτα και φλικόρνο στο «Bored», η Τίτη Βυζούκη κάνοντας αφήγηση στο «The Truth Is That Sheep Adore The Wolf», ο Ανδρέας Βυζούκης, που παίζει ακουστική κιθάρα στο «The Truth Is That Sheep Adore The Wolf», και ο Κώστας Δημητρίου, παίζοντας τύμπανα στο «K6».

Σχετικά άρθρα

Petros Fuzzhead με… εκλεκτούς καλεσμένους στη σκηνή

Petros Fuzzhead στο Θυμωμένο Πορτραίτο

Ηπειρωτικός Αγών

Επίσημη παρουσίαση για το «The War Is Near» του Petros Fuzzhead

Ηπειρωτικός Αγών