ΠολιτισμόςΑίθουσα Σύνταξης

Την Τρίτη το “Δείπνο με ανανά”

Τη θεατρική παράσταση «Δείπνο με ανανά» του Πάνου Ζώη παρουσιάζουν η Ομάδα Τέχνης Α.Ν. (Αφηγηματικός Νους) και το Πνευματικό Κέντρο του δήμου Ιωανιτών στον αύλειο χώρο του πολιτιστικού πολυχώρου «Δ. Χατζής». Η παράσταση είχε αρχικά προγραμματιστεί για σήμερα Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου, αλλά αναβάλλεται για την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου,  λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν.

Τη σκηνοθεσία έχει κάνει η Γιάννα Κούλα και τους ρόλους του έργου ερμηνεύουν η Σωτηρία Τζιούρη και ο Κώστας Χριστοδούλου.

«Ποια είναι η αληθινή ζωή και ποια η επινοημένη; Αυτή που επισκιάζει ό,τι πραγματικά θέλουμε να ζήσουμε και δεν το τολμούμε; Ή αυτή που είναι απαραίτητη για να κυλήσει ο χρόνος, για να γεμίσουμε το κενό μιας απούσας ζωής, μιας μη ζωής;», αναφέρεται σε σημείωμα για την παράσταση.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη. Σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών, η εκδήλωση θα γίνει στην αίθουσα «Δ. Χατζής» του Πολιτιστικού Πολυχώρου. Η είσοδος σε κλειστούς χώρους του Πνευματικού Κέντρου επιτρέπεται μόνο σε εμβολιασμένους ή νοσήσαντες κατά το τελευταίο εξάμηνο με επίδειξη σχετικού πιστοποιητικού και ταυτότητας. Απαραίτητη η κράτηση θέσεων στο τηλ. 2651313501, 11:00 – 13:00 και 18:00 – 21:00 εκτός αργιών και Σαββατοκύριακου.

Σχετικά άρθρα

Τρία βραβεία στην Ορεστιάδα για το «Δείπνο με ανανά»

«Δείπνο με ανανά» στις 9 Σεπτεμβρίου

Αναβολή για την «Μήδεια του Μπόστ»