ΠολιτισμόςΑίθουσα Σύνταξης

«Ο Λύκος και τα Τρία Γουρουνάκια» ξανά στα Γιάννενα

Την παιδική παράσταση «Ο Λύκος και τα Τρία Γουρουνάκια» παρουσιάζει ξανά στα Γιάννενα το Μικρό Θέατρο Λάρισας.

Το πασίγνωστο παραμύθι του James Halliwell-Phillipps, σε μια νέα θεατρική απόδοση, θα παρουσιαστεί στο υπαίθριο θέατρο της ΕΗΜ, την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου, στις 8 το βράδυ.
Τα τρία γουρουνάκια προσπαθούν να φτιάξουν τα δικά τους σπίτια και ο Λύκος βρίσκει την ευκαιρία να τους «κλέψει» τις λίρες! Δεν είναι τελείως μόνος αυτή τη φορά, καθώς έχει και την αμέριστη συμπαράσταση του… βοηθού του! Θα καταφέρουν τα γουρουνάκια να γλιτώσουν και να χτίσουν τα σπίτια τους; Θα σώσουν τους εαυτούς τους και τις λίρες τους;
Η σκηνοθεσία είναι του Γιώργου Πούλη και παίζουν και χορεύουν οι ηθοποιοί Γιώργος Πούλης, Μαργαρίτα Τοκατλίδη, Νίκος Παπαγιάννης , Άννα Γιαννακίδου και Γεωργία Ματσούλια. Η διάρκεια της παράστασης, που απευθύνεται σε όλη την οικογένεια, είναι 80 λεπτά (με διάλειμμα). Κρατήσεις και πληροφορίες στο τηλέφωνο 6974797109. Προπώληση 8 ευρώ (από το Viva.gr και το βιβλιοπωλείο Πρόκος) και 10 ευρώ στο ταμείο του θεάτρου.

Κλήρωση προσκλήσεων

O Η.Α. κληρώνει τέσσερις μονές προσκλήσεις για την παράσταση «Ο Λύκος και τα Τρία Γουρουνάκια». Στέλνετε e-mail στο eisitirio@agon.gr, με τα στοιχεία σας, γράφετε «Ο Λύκος και τα Τρία Γουρουνάκια» στο θέμα του mail, μέχρι την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν στο ίδιο mail με το οποίο συμμετείχαν στην κλήρωση, για το πώς θα παραλάβουν τις προσκλήσεις τους.

Σχετικά άρθρα

«Ο Λύκος και τα Τρία Γουρουνάκια σε νέες περιπέτειες» από το Μικρό Θέατρο Λάρισας

«Τα Χριστούγεννα της Κοκκινοσκουφίτσας» από το Μικρό Θέατρο Λάρισας

«Ο Λύκος και τα 7 Κατσικάκια» από το Μικρό Θέατρο Λάρισας

Ηπειρωτικός Αγών