ΠολιτισμόςΑίθουσα Σύνταξης

Αλλαγές στο πρόγραμμα του μουσικού φεστιβάλ «Και όλα τ’ αλλάζει το φεγγάρι»

Μια αλλαγή στη σειρά των προγραμματισμένων εκδηλώσεων του μουσικού φεστιβάλ «Και όλα τ’ αλλάζει το φεγγάρι» ανακοίνωσε το Πνευματικό Κέντρο του δήμου Ιωαννιτών, λόγω ενός τεχνικού προβλήματος.

Την Παρασκευή 23 Ιουλίου, στις 9.30 το βράδυ, θα παρουσιαστεί στον αύλειο χώρο του πολιτιστικού πολυχώρου «Δ. Χατζής» η «Θερινή Ραψωδία», που ήταν προγραμματισμένη για το Σάββατο 24 Ιουλίου. Συμμετέχουν η Γεωργία Αναστάση στο πιάνο, ο Ελευθέριος Καραγιάννης, που έχει κάνει και την ενορχήστρωση, στο κλαρινέτο και το σαξόφωνο, η Ειρήνη Δόβα και ο Αχιλλέας Φρέστας στη φωνή. Κείμενα για το φεγγάρι διαβάζουν ο δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ και η τέως διευθύντρια του Πνευματικού Κέντρου του δήμου Ιωαννιτών, δρ. Φιλοσοφίας Μαρία Στρατσάνη.
Αντίστοιχα, το Σάββατο 24 Ιουλίου, επίσης στις 9.30 το βράδυ, στον ίδιο χώρο, θα εμφανιστεί ο Δημήτρης Υφαντής, όχι, όμως, με την εκδήλωση «Χορδές εν αντιθέσει», που είχε προγραμματιστεί για την Παρασκευή.
Μαζί του θα είναι ο Σωκράτης Καραβίδας στο ψηφιακό μπάσο και τα πλήκτρα, ο Κώστας Δημητρίου στα τύμπανα και τα ψηφιακά κρουστά, ο Δημήτρης Σταύρου στο ούτι, το μπουζούκι και τα πνευστά, και ο σολίστ Αποστόλης Βαγγελάκης στο κλαρίνο, το σαξόφωνο, το φλάουτο και τις φλογέρες, ενώ η Νάγια Κολιοφώτη θα τον συνοδεύσει στα φωνητικά.
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη σε όλες τις εκδηλώσεις.

Σχετικά άρθρα

Haig Yazdjian και Σοφία Παπάζογλου στον «Πολυχώρο Αγορά»

«Μουσική εξερεύνηση» με τον Δημήτρη Υφαντή

Ηπειρωτικός Αγών

Μια βραδιά με τον Δημήτρη Υφαντή στη Λίμνη Βηρού

Ηπειρωτικός Αγών