ΠολιτισμόςΑίθουσα Σύνταξης

«Κάποτε στη Λιλιπούπολη» σε ένα νέο μουσικό φεστιβάλ

Με μια βραδιά με δημιουργίες των Νίκου Κυπουργού, Δημήτρη Μαραγκοπούλου, Λένας Πλάτωνος, Νίκου Χριστοδούλου και Μαριανίνας Κριεζή ξεκινά το νέο μουσικό φεστιβάλ του Πνευματικού Κέντρου του δήμου Ιωαννιτών, με τίτλο «Και όλα τ’ αλλάζει το φεγγάρι», το Σάββατο 17 Ιουλίου, στις 9.30 το βράδυ.

Μια βραδιά αφιερωμένη στα τραγούδια, τα παιχνίδια, τα παιδικά μας χρόνια, την τρυφερότητα, την αλήθεια. «Κάποτε στη Λιλιπούπολη» είναι ο τίτλος της εκδήλωσης που μας φέρνει στο νου την εποχή της νεανικής αθωότητας, όπως αυτή εκφραζόταν στα τέλη της δεκαετίας του 1970. Για να θυμούνται οι μεγαλύτεροι, λοιπόν, και να μαθαίνουν οι νεώτεροι.

Συμμετέχουν η Παιδική Χορωδία Δημοτικού Ωδείου Ιωαννίνων, σε διεύθυνση της Κωνσταντίνας Μήλια και με τη συνοδεία στο πιάνο της Πηνελόπης Λιαροστάθη, και η Μαθητική Νεανική Ορχήστρα του Δημοτικού Ωδείου Ιωαννίνων NTO ΡΕ ΜΙ, σε ενορχήστρωση και διεύθυνση Γεράσιμου Λώλη. Guest star η Ελένη Βουγιουκλή.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον αύλειο χώρο του Μουσείου Αργυροτεχνίας του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς ΠΙΟΠ σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Ιωαννίνων και το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς. Η είσοδος είναι ελεύθερη και απαιτείται κράτηση στο τηλέφωνο 2651064065, καθημερινά (εκτός Τρίτης), από τις 10 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα.

Σχετικά άρθρα

Πασχαλινά εργαστήρια για παιδιά στο Μουσείο Αργυροτεχνίας

«Κεραμικά που ανθίζουν» στο Μουσείο Αργυροτεχνίας

«Οι νεκροί δεν μιλούν: Η Περίπτωση του Οδυσσέα Ανδρούτσου» στο Μουσείο Αργυροτεχνίας