ΠολιτισμόςΑίθουσα Σύνταξης

Επιστροφή στα διαδικτυακά μαθήματα για τη Σχολή θεάτρου Ορφέας

Την απόφαση να επαναλειτουργήσει διαδικτυακά το τμήμα θεάτρου & θεατρικού παιχνιδιού, για παιδιά ηλικίας 9-12 ετών, κάνει γνωστή η Σχολή Θεάτρου Ορφέας.

Μέσα από ασκήσεις, παιχνίδια και δημιουργικά ερεθίσματα, το τμήμα θα ξεκινήσει τις πρόβες για την θεατρική παράσταση που θα πραγματοποιηθεί αρχές καλοκαιριού. «Ο χρόνος περνάει, εμείς όμως πρέπει να τον αξιοποιήσουμε δημιουργικά και να πειραματιστούμε με αυτόν τον νέο τρόπο. Σας περιμένουμε στο ταξίδι αυτό», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.
Το τμήμα θα ξεκινήσει το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου και τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο, από τις 5 έως τις 6 το απόγευμα.
Από τα μέσα Ιανουαρίου έχουν ξεκινήσει και πάλι διαδικτυακά τα μαθήματα θεάτρου για εφήβους, που πραγματοποιούνται κάθε Παρασκευή από τις 8 έως τις 10 το βράδυ.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν για περισσότερες πληροφορίες με τη γραμματεία της Σχολής, καθημερινά, από τις 11 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι και από τις 5 το απόγευμα έως τις 9.30 το βράδυ στα τηλέφωνα 6978047081 και 6977095816 ή στο e-mail: orfeas.dramaschool@gmail.com.

Σχετικά άρθρα

«Οικογένεια Γαμπέτα» από τη Σχολή Θεάτρου Ορφέας

Ηπειρωτικός Αγών

Κινηματογραφικό studio από τη Σχολή Θεάτρου Ορφέας

Εγγραφές στη Σχολή Θεάτρου Ορφέας