ΠολιτισμόςΑίθουσα Σύνταξης

Διαδικτυακές συναυλίες στο Πνευματικό Κέντρο

Τις διαδικτυακές δράσεις του, που θα περιλαμβάνουν βιντεοσκοπημένες συναυλίες, δράσεις για παιδιά και θεματικές βραδιές, ξεκινά από αυτή την Παρασκευή το Πνευματικό Κέντρο του δήμου Ιωαννιτών, προσπαθώντας να συνεχίσει την παραγωγή πολιτιστικού προϊόντος εν καιρώ πανδημίας.

Από αυτή την Παρασκευή, το Πνευματικό Κέντρο ανοίγει της διαδικτυακές του πόρτες μέσα από το επίσημο κανάλι του, στην πλατφόρμα βίντεο YouTube και από τις σελίδες του στα κοινωνικά δίκτυα.
Η αρχή γίνεται την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου με ένα αφιέρωμα στους Beatles από τον Γιώργο Γάκη και ακολουθεί την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου το πρόγραμμα «Μουσική Κλωστή Δεμένη… έργα διασκευασμένα για μικρούς και μεγάλους» με πρώτο μέρος το Καρναβάλι των ζώων του C. S. Saens, διασκευασμένο για πνευστά, πιάνο και ανάγνωση με τους: Ελευθέριο Καραγιάννη, Γεωργία Αναστάση και Βικτωρία Καπλάνη. Την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου θα παρουσιαστεί ένα πρόγραμμα εναλλακτικών μουσικών επιλογών από το Ioannina School of Music (ISM) και το σχήμα 3 blood Red boxsets for Sale, που απαρτίζουν οι Petros Fuzzhead (φωνή/κιθάρα), Μαρίνα Βλάχου (βιολί), Kostas Dimitriou (τύμπανα) και Akis Kaskanis (μπάσο).
Όλες οι προβολές ξεκινούν στις 9 το βράδυ.

Σχετικά άρθρα

Γιώργος Γάκης unplugged στο Beer Brothers

Ηπειρωτικός Αγών

Ένα ταξίδι στη Σεφαραδίτικη και Ρωμανιώτικη παράδοση

Με Jelusick και σύσσωμη την τοπική ροκ σκηνή