ΠολιτισμόςΑίθουσα Σύνταξης

Ο Δημήτρης Υφαντής με τους «Δύο στα Δύο» στο Πνευματικό Κέντρο

Γνωστά αγαπημένα ελληνικά τραγούδια, αλλά παράλληλα και μουσικές στιγμές της ελληνικής παραδοσιακής μουσικής, θα παρουσιάσουν ο Δημήτρης Υφαντής και το συγκρότημά του «Δύο στα Δύο» την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου, στις 9 το βράδυ, στην αίθουσα «Βασ. Πυρσινέλλας» του Πνευματικού Κέντρου του δήμου Ιωαννιτών.

Ο Δημήτρης Υφαντής είναι ένας καλλιτέχνης που η πυξίδα της μουσικής του είναι στραμμένη στην παράδοση και όχι μόνο. Τα τραγούδια που ερμηνεύει, περνάνε μέσα από το φίλτρο της έντεχνης και μερικές φορές ροκ μουσικής, ενώ άλλες φορές παρουσιάζονται με τη δική τους χαρακτηριστική απλότητα. Το πρόγραμμά του είναι πλούσιο σε προτάσεις, διασκευές και εναλλαγές του έντεχνου και παραδοσιακού ήχου με τον λαϊκό. Μαζί με το συγκρότημά του «Δύο στα Δύο» εναλλάσσει τα μελωδικά καρέ μιας αληθινής μουσικής πρότασης από τρυφερές και μελωδικές αρμονίες ως τους πιο διονυσιακούς και απογειωτικούς ρυθμούς.
Η είσοδος είναι ελεύθερη με κράτηση θέσεων στο τηλέφωνο 2651313501, καθημερινά από τις 11 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι και από τις 6 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ. Υποχρεωτική χρήση μη ιατρικής μάσκας καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης και της παραμονής στον χώρο του Πνευματικού Κέντρου.

Σχετικά άρθρα

Haig Yazdjian και Σοφία Παπάζογλου στον «Πολυχώρο Αγορά»

«Μουσική εξερεύνηση» με τον Δημήτρη Υφαντή

Ηπειρωτικός Αγών

Μια βραδιά με τον Δημήτρη Υφαντή στη Λίμνη Βηρού

Ηπειρωτικός Αγών