ΠολιτισμόςΑίθουσα Σύνταξης

«Χάνσελ & Γκρέτελ» στις 2 Σεπτεμβρίου

Για την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου, στις 8 το βράδυ, στο υπαίθριο θέατρο της ΕΗΜ, μεταφέρθηκε η παράσταση «Χάνσελ & Γκρέτελ», που επρόκειτο να παρουσιάσει το «Μικρό Θέατρο Λάρισας» σήμερα το βράδυ.

Μέσα στο παγωμένο και σκοτεινό δάσος, ο Χάνσελ και η Γκρέτελ περιπλανώνται πάρα πολλή ώρα και ενώ η πείνα τους μεγαλώνει συνεχώς, αντιλαμβάνονται πως έχουν χαθεί. Ξαφνικά και για καλή τους τύχη, βλέπουν ένα πολύ παράξενο σπίτι ανάμεσα στα δέντρα, ένα σπίτι που δε μοιάζει με τα άλλα. Η οροφή του, οι τοίχοι του, η πόρτα του, ακόμα και τα παράθυρα του είναι φτιαγμένα από γλυκά, καραμέλες και σοκολάτα! Παντού γλυκά! Αλλά τι είναι μέσα; Μια πολύ καλή γιαγιά που θα τα περιποιηθεί… Έτσι φαίνεται στην αρχή τουλάχιστον γιατί η αλήθεια είναι πως στη συνέχεια, άθελά της, η μάγισσα θα ενώσει ακόμα περισσότερο τα δύο αδέλφια, θα τα δυναμώσει και θα τα πείσει πως η συνεργασία η αγάπη και η κατανόηση μεταξύ τους θα τα οδηγήσει πίσω στον αγαπημένο τους πατέρα.
Το έργο ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Γιώργου Πούλη και παίζουν και χορεύουν οι ηθοποιοί Κωνσταντίνος Φερεντούρος, Ιωάννα Δάρμη, Νίκος Παπαγιάννης και Σωτηρία Χρυσικοπούλου.
Διάρκεια: 80 λεπτά (με διάλειμμα). Τα εισιτήρια κοστίζουν 8 ευρώ στην προπώληση από το βιβλιοπωλείο Πρόκος και από το viva.gr, και 10 ευρώ στο ταμείο. Κρατήσεις – πληροφορίες στο τηλέφωνο 6974797109.

Κλήρωση προσκλήσεων

O Η.Α. κληρώνει τέσσερις μονές προσκλήσεις για την παράσταση «Χάνσελ & Γκρέτελ». Στέλνετε e-mail στο info@agon.gr, με τα στοιχεία σας, γράφετε «για Χάνσελ & Γκρέτελ» στο θέμα του mail, μέχρι την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου, στις 2 το μεσημέρι. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν στο mail με το οποίο συμμετείχαν στην κλήρωση για το πώς θα παραλάβουν τις προσκλήσεις τους.

Σχετικά άρθρα

«Ο Λύκος και τα Τρία Γουρουνάκια σε νέες περιπέτειες» από το Μικρό Θέατρο Λάρισας

«Τα Χριστούγεννα της Κοκκινοσκουφίτσας» από το Μικρό Θέατρο Λάρισας

«Ο Λύκος και τα 7 Κατσικάκια» από το Μικρό Θέατρο Λάρισας

Ηπειρωτικός Αγών