ΠολιτισμόςΑίθουσα Σύνταξης

«Μυστηριώδεις Φόνοι στο Μανχάταν»

Την αμερικανική κωμική ταινία μυστηρίου «Μυστηριώδεις Φόνοι στο Μανχάταν» (Manhattan Murder Mystery, 104’ | ΗΠΑ, 1993) προβάλλει το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς την Παρασκευή 17 Ιουλίου, στις 9.30 το βράδυ, στον υπαίθριο χώρο του Μουσείου Αργυροτεχνίας.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Γούντι Άλεν, ο οποίος πρωταγωνιστεί μαζί με τους Νταϊάν Κίτον, Αντζέλικα Χιούστον και Άλαν Άλντα.
Ο Λάρι και η Κάρολ είναι ένα ζευγάρι Νεοϋορκέζων, που ο γάμος τους περνά κρίση. Μια μέρα, επιστρέφοντας σπίτι από το γήπεδο, συναντάνε, για πρώτη φορά, το ηλικιωμένο ζευγάρι που μένει στο διπλανό διαμέρισμα. Ο ξαφνικός θάνατος της συζύγου του γείτονά τους βάζει την Κάρολ σε υποψίες πως πρόκειται για φόνο. Σύντομα το ζευγάρι αρχίζει μια έρευνα μαζί με φίλους τους, που θα τους κάνει να ανακαλύψουν πολλά για τον μυστηριώδη θάνατο αλλά και για τη σχέση τους.
Η είσοδος είναι δωρεάν. Απαραίτητη η κράτηση θέσης στο τηλέφωνο 2651064065 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-18:00). Πρόσβαση και από τη Νότια Πύλη του Ιτς Καλέ.

Σχετικά άρθρα

Πασχαλινά εργαστήρια για παιδιά στο Μουσείο Αργυροτεχνίας

«Κεραμικά που ανθίζουν» στο Μουσείο Αργυροτεχνίας

«Οι νεκροί δεν μιλούν: Η Περίπτωση του Οδυσσέα Ανδρούτσου» στο Μουσείο Αργυροτεχνίας