ΠολιτισμόςΑίθουσα Σύνταξης

«Όρνιθες -Η Πολιτεία των Πουλιών» σε παιδική παράσταση

Το έργο του Αριστοφάνη «Όρνιθες -Η Πολιτεία των Πουλιών», σε διασκευή- σκηνοθεσία του Δημήτρη Αδάμη, παρουσιάζουν οι «μαγικές σβούρες» και η Marossoulis Productions, σε μια παιδική παράσταση που θα ανέβει στα Γιάννενα την Πέμπτη 9 Ιουλίου, στις 9 το βράδυ, στο υπαίθριο θέατρο της ΕΗΜ.

Ο σκηνοθέτης Δημήτρης Αδάμης μαζί με επτά καλλιτέχνες επί σκηνής φτιάχνουν για τα παιδιά μια παράσταση – ταξίδι, συστήνοντας παράλληλα στα παιδιά τραγούδια από όλη την Ελλάδα. Τραγούδια της παράδοσης για τα πουλιά, από τη Θράκη έως την Κρήτη και από τον Πόντο έως τα Επτάνησα, που -μαζί με τους ηθοποιούς- θα ερμηνεύει ζωντανά στη σκηνή ο Βασίλης Γισδάκης, ο τελευταίος τραγουδιστής του Μάνου Χατζιδάκι.
Παίζουν οι ηθοποιοί Θανάσης Βοϊδήλος, Γεωργία Μαυροειδοπούλου, Ντέπυ Μοράρη, Τάσος Ράπτης, Κωνσταντίνος Τσονόπουλος, Μαριλίζα Χρονέα και ο Βασίλης Γισδάκης.
Η παράσταση «Όρνιθες -Η Πολιτεία των Πουλιών» απευθύνεται σε παιδιά κάθε ηλικίας.
Γενική είσοδος 12 ευρώ, προπώληση 10 ευρώ από το tickets ioannina και 8 ευρώ με την επίδειξη κάρτας ανεργίας. Πληροφορίες και κρατήσεις στα τηλέφωνα 2109853609 και 6948744988.