ΠολιτισμόςΑίθουσα Σύνταξης

Από blues και rock μέχρι instrumental stoner

Κάθε μέρα και ένα live από αύριο Πέμπτη έως την Κυριακή στο Castillo bar.

Η αρχή γίνεται το βράδυ της Πέμπτης με μια δυνατή blues βραδιά με τους George Blue Galanos and The Indigos, ένα δυναμικό blues rock power trio με εκρηκτική σκηνική παρουσία. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τραγούδια του George Blue Galanos που ξεχώρισαν σε διεθνείς διαγωνισμούς, καινούρια κομμάτια που θα βρίσκονται στον επερχόμενο δίσκο τους και δυναμικές διασκευές από Allman Bros και AC/DC μέχρι Albert Collins, Gary Moore, Johnny Winter, Howling Wolf, Fleetwood Mac, σε ένα αμάλγαμα rock ήχων και blues νοσταλγίας. Τα εισιτήρια κοστίζουν 5 ευρώ στο ταμείο και στην προπώληση από τα καταστήματα Γερμανός και Manthos Optical.
Ακολουθούν την Παρασκευή οι Felony Case, οι οποίοι φέρνουν στο Castillo τον new old school rock ήχο τους, που περιλαμβάνει covers από γνωστά ροκ κομμάτια των 80s, αλλά και δικό τους υλικό από το πρόσφατο EP τους με τίτλο «Strangers Give More». Οι Felony Case είναι Φαίδρα Ποτσίκα (φωνή), Αντώνης Αδάμ (μπάσο), Γιώργος Γούσιας (κιθάρα), Βαγγέλης Γούλας (ντραμς) και Αλέξανδρος Παπαναστασίου (πλήκτρα).
Το Σάββατο 7 Μαρτίου στη σκηνή θα ανέβουν οι Drive-in Lovers, ένα τριμελές συγκρότημα από τη Λάρισα, το οποίο διασκευάζει κλασικά Rock’n’Roll τραγούδια των 50’s και 60’s, με πάνω από 150 live gigs τα τελευταία πέντε χρόνια. Το setlist περιλαμβάνει oldies but goldies (Elvis Presley, Jerry Lee Lewis, Little Richard, Dean Martin, Frank Sinatra etc.) αλλά και κλασικά groovy bluesy rocks hits (Animals, Beatles, Swinging Blue Jeans κ.ά.). Τα εισιτήρια κοστίζουν 5 ευρώ στο ταμείο και στην προπώληση από τα καταστήματα Γερμανός και Manthos Optical.
Το καρέ των live ολοκληρώνεται την Κυριακή με τους Pyramid από τη Νυρεμβέργη σε ένα εξαίσιο live instrumental stoner μουσικής. Οι Pyramid περιγράφονται ως ένα συγκρότημα που θέλει να μας θυμίσει ότι κάποτε η «μουσική μπορούσε να κάνει τη διαφορά», κάποτε που μεσουρανούσαν μπάντες όπως οι Black Sabbath, οι Led Zeppelin και οι King Crimson. Τη βραδιά ανοίγουν οι Ask Tommorow. Τα εισιτήρια κοστίζουν 7 ευρώ στο ταμείο και 5 ευρώ στην προπώληση.