ΠολιτισμόςΑίθουσα Σύνταξης

«Η Λίμνη των Κύκνων» σε παιδική παράσταση

Την παιδική θεατρική παράσταση των Βασίλι Γκέλτσερ και Βλαντιμίρ Τσαικόφσι «Η Λίμνη των Κύκνων- Το παραμύθι των παραμυθιών» παρουσιάζει και στα Γιάννενα η Αθηναϊκή Παιδική Σκηνή.

Στην παράσταση παίζουν και χορεύουν οι Π. Αδαμοπούλου, Μ. Γερωνυμάκης, Α. Κοντός, Κ. Λάλου, Δ. Παγκάλου, Μ. Τσελίκη, Ε. Χονδρογιάννη, Δ. Χρύσανθου και στον ρόλο του Τριβελίνου ο Αλέξανδρος Φιλιππόπουλος. Η σκηνοθεσία είναι του Δημήτρη Παπαΐωανου, οι χορογραφίες της Δήμητρας Παγκάλου και η σκηνοθετική επιμέλεια και η υποκριτική διδασκαλία του Αλέξανδρου Φιλιππόπουλου.
Κεντρικό θέμα της ιστορίας είναι η αγάπη του νεαρού πρίγκιπα Ζίγκφριντ και της όμορφης πριγκίπισσας Οντέντ. Στην πριγκίπισσα έχει κάνει μάγια ο κακός μάγος Φον Ρόμπαρντ . Κάθε μέρα μεταμορφώνεται σε κύκνο και παίρνει την αληθινή της μορφή μόνο την νύχτα . Τα μάγια θα λυθούν και η Οντέντ θα λυτρωθεί αν βρεθεί κάποιος να την αγαπήσει πιο πολύ και από την ιδία του την ζωή. Η αγνή αγάπη νικάει πάντοτε τον κακό.
«Η Λίμνη των Κύκνων- Το παραμύθι των παραμυθιών» θα ανέβει στο Πνευματικό Κέντρο του δήμου Ιωαννιτών την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου, στις 12 το μεσημέρι και στις 5 το απόγευμα.
Τα εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ στην είσοδο και 8 ευρώ στην προπώληση από τα βιβλιοπωλεία Αναγνώστης και Χαρτέξ. Ισχύουν εισιτήρια ΟΓΑ.