ΠολιτισμόςΑίθουσα Σύνταξης

«Ο Τζάκ & Η Φασολιά» από το Μικρό Θέατρο Λάρισας (κλήρωση προσκλήσεων)

Με το έργο «Ο Τζάκ & Η Φασολιά» επιστρέφει στα Γιάννενα το Μικρό Θέατρο Λάρισας και θα δώσει δύο παραστάσεις την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου, στις 11.30 το πρωί και στις 5.30 το απόγευμα, στην αίθουσα «Αρχιεπισκόπου Σπυρίδωνος» της Ζωσιμαίας Παιδαγωγικής Ακαδημίας.

Ο Τζακ! Ένας ονειροπόλος νέος που ζει με την μητέρα του και την αγαπημένη του αγελάδα. Τα πράγματα ξαφνικά δυσκολεύουν πολύ και δυστυχώς ως μόνη λύση αναγκάζεται να πουλήσει την αγελάδα του. Το αντάλλαγμά του; Πέντε μαγικά φασόλια από έναν πολύ περίεργο άνθρωπο που συναντά τυχαία στον δρόμο για την αγορά. Μια τεράστια φασολιά που φυτρώνει έξω από το σπίτι του και τον οδηγεί στο παλάτι του γίγαντα. Μια μεγάλη περιπέτεια ξεκινάει για τον Τζακ όταν εκείνος σκαρφαλώνει στην φασολιά. Θα έρθουν καλύτερες μέρες για την οικογένειά του με πράγματα που δεν ήταν δικά τους; Ή μήπως όχι; θα δικαιωθεί ο Τζακ για τις επιλογές του; Θα τιμωρηθεί ο γίγαντας για όλα όσα έχει προκαλέσει στην πόλη; Τι είναι τελικά σωστό να κάνουμε όταν ο πειρασμός είναι μεγάλος και μοιάζει σαν εύκολη λύση;
Το κείμενο και η σκηνοθεσία είναι του Γιώργου Πούλη. Παίζουν και χορεύουν οι ηθοποιοί Γιώργος Πούλης, Χρυσάνθη Γεωργιάδου, Άρης Γκέτσης, Γιώργος Δάσκαλος και Ανδριάννα Αβραάμ.
Διάρκεια 80 λεπτά (με ένα διάλειμμα). Τα εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ στο ταμείο του θεάτρου και 8 ευρώ στην προπώληση. Προπώληση από το βιβλιοπωλείο Πρόκος (τηλ. 2651034100) και ηλεκτρονικά από το viva.gr. Κρατήσεις και πληροφορίες στο τηλέφωνο 6974797109.

Κλήρωση προσκλήσεων

O Η.Α. κληρώνει τέσσερις μονές προσκλήσεις για την παράσταση «Ο Τζάκ & Η Φασολιά». Στέλνετε e-mail στο info@agon.gr με τα στοιχεία σας, γράφετε «για Ο Τζάκ & Η Φασολιά» στο θέμα του mail, μέχρι την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου, στις 12 το μεσημέρι. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν στο mail με το οποίο συμμετείχαν στην κλήρωση για το πώς θα παραλάβουν τις προσκλήσεις τους.

Σχετικά άρθρα

«Ο Λύκος και τα Τρία Γουρουνάκια σε νέες περιπέτειες» από το Μικρό Θέατρο Λάρισας

«Τα Χριστούγεννα της Κοκκινοσκουφίτσας» από το Μικρό Θέατρο Λάρισας

«Ο Λύκος και τα 7 Κατσικάκια» από το Μικρό Θέατρο Λάρισας

Ηπειρωτικός Αγών