ΠολιτισμόςΑίθουσα Σύνταξης

Aggression Fest Ioannina με Suicidal Angels στον Πολυχώρο Αγορά (κλήρωση πρόσκλησης)

Οι Suicidal Angels είναι το μεγάλο όνομα του Aggression Fest Ioannina, που διοργανώνεται το Σάββατο 25 Ιανουαρίου στη Μουσική Σκηνή Πολυχώρος Αγορά.

Το κοινό της πόλης –και όχι μόνο- θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει επί σκηνής μια από τις καλύτερες ευρωπαϊκές thrash metal μπάντες των ημερών μας, που βρίσκεται σε δαιμονισμένη φόρμα. Το metal εκτόπισμά τους το απέδειξαν περίτρανα, ανοίγοντας την ιστορική συναυλία των Slayer τον Ιούλιο του 2019 στην Αθήνα. Με όχημα αυτές τις απολύτως πολεμικές live εμφανίσεις τους, έχουν κατακτήσει την Ευρώπη, λαμβάνοντας μέρος σε αμέτρητες περιοδείες μαζί με τους Kreator, Satyricon, Exodus, Cannibal Corpse, Behemoth, Sodom, Death Angel, Sepultura και άπειρα ακόμα παγκόσμια metal θηρία που τους εμπιστεύονται ώστε να στέκονται δίπλα τους.
Οι Suicidal Angels υπόσχονται έναν λυσσασμένο, ολοκληρωτικό, thrash metal πόλεμο, σε μια βραδιά όπου θα παρουσιάσουν το βαρύ πυροβολικό από το καινούργιο album τους «Years of Aggression». Έναν εμβληματικό thrash metal δίσκο ο οποίος, εντός και εκτός των συνόρων, δικαιολογημένα συνοδεύεται από αποθεωτικές κριτικές.
Special guests είναι η ραγδαία ανερχόμενη metal δύναμη Full House B.C. Έχοντας στη φαρέτρα τους ως πιο πρόσφατο εμπρηστικό όπλο τον δίσκο “Me Against You” (Νοέμβριος 2018) και με άριστες εμφανίσεις δίπλα σε Nightstalker, Corrosion of Conformity, 1000mods, Planet of Zeus, Μοnster Magnet και Spiritual Beggars, το αμερικάνικου προσανατολισμού metal τους με τα riffs που ζυγίζουν πολλούς τόνους, θα δοκιμάσει εντονότατα τις αντοχές των θεμελίων του Πολυχώρου Αγορά. Εγγύηση για όλα αυτά ο κιθαρίστας / τραγουδιστής του σχήματος Βαγγέλης Καρζής, που για πολλά χρόνια υπήρξε ο μπασίστας των Rotting Christ. Η τεράστια εμπειρία του από τις σκηνές όλου του κόσμου, μόνο θετικά μετρά για κάθε live εμφάνιση των Full House BC.
Το live θα ανοίξουν τρία συγκροτήματα από τα Γιάννενα, τη Θεσσαλονίκη και την Άρτα. Οι Γιαννιώτες One Step from the Edge έχουν ήδη κυκλοφορήσει έναν δίσκο , το «Beneath the surface», που έλαβε εξαιρετικές κριτικές, ενώ σήμα κατατεθέν τους είναι η απίστευτη ενέργεια που βγάζουν στη σκηνή.
Οι Psyanide είναι ένα μελωδικό death metal συγκρότημα που έρχεται από τη Θεσσαλονίκη και έχουν συστηθεί στο γιαννιώτικο κοινό από την αποθεωτική τους εμφάνιση στο πλευρό των Rotting Christ.
Οι thrashers Resurrection έρχονται από την Άρτα και, παρά το νεαρό της ηλικίας τους, έχουν αφήσει άριστες εντυπώσεις στο σανίδι με τη συμμετοχή τους σε αρκετά live, παίζοντας με θηρία της σκηνής, όπως οι Spider Kickers και οι Chronosphere.
Το live ξεκινά στις 7 το απόγευμα Τα εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ σε περιορισμένη προπώληση (τα πρώτα 50), 12 ευρώ στην προπώληση και 13 ευρώ στην είσοδο. Εισιτήρια προπωλούνται στο Rock Café Indian και στα καταστήματα Γερμανός, Manthos Optical και Music shop Giorgio στα Γιάννενα, στο Anvil café bar και στο Home Cinema Dvd Club στην Άρτα, καθώς και από τις μπάντες One step from the Edge, Psyanide και Resurrection.

Κλήρωση πρόσκλησης

O Η.Α. κληρώνει μία μονή πρόσκληση για το live των Suicidal Angels. Στέλνετε e-mail στο info@agon.gr με τα στοιχεία σας, γράφετε «για Suicidal Angels» στο θέμα του mail, μέχρι την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου, στις 12 το μεσημέρι. Ο νικητής θα ειδοποιηθεί στο mail με το οποίο συμμετείχε στην κλήρωση για το πώς θα παραλάβει την πρόσκλησή του.

Σχετικά άρθρα

Λεωνίδας Μπαλάφας στον Πολυχώρο Αγορά

«Πιάστηκα» με τον Κώστα Μαλιάτση στον Πολυχώρο Αγορά

Ο Δημήτρης Μυστακίδης στον Πολυχώρο Αγορά στις 12 Απριλίου

Ηπειρωτικός Αγών