ΠολιτισμόςΑίθουσα Σύνταξης

«Το Ασχημόπαπο» από το Μικρό Θέατρο Λάρισας (κλήρωση προσκλήσεων)

«Το Ασχημόπαπο» του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν παρουσιάζει το Μικρό Θέατρο Λάρισας την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου στις 11.30 το πρωί και στις 6 το απόγευμα, στην αίθουσα «Αρχιεπισκόπου Σπυρίδωνος» της Ζωσιμαίας Παιδαγωγικής Ακαδημίας.

Σε πλήρη θεατρική μορφή και απόδοση, η ιστορία του Ασχημόπαπου αποτελεί τον ύμνο της αποδοχής, της κατανόησης και της διαφορετικότητας. Ένα παπάκι, διαφορετικό από τα άλλα, σκάει το αυγό του και τους ξαφνιάζει όλους. Είναι τόσο άσχημο που κανένας δε θέλει να το βλέπει. Έτσι, αναγκάζεται να πάρει τον δρόμο του και να φύγει μακριά, ελπίζοντας ότι θα βρει κάποιους που ίσως μπορέσουν να υποφέρουν την ασχήμια του. Το Ασχημόπαπο, μόνο πια, στην άκρη του δάσους, ψάχνει απεγνωσμένα για την οικογένειά του. Ο χειμώνας βαρύς και αδυσώπητος, έρχεται να δυσκολέψει τις προσπάθειές του, αλλά σύντομα συνειδητοποιεί πως ο χειμώνας δεν είναι ο μόνος του εχθρός. Το Ασχημόπαπο και ο καινούργιος του φίλος, ο Τιμόθεος Γαλοπούλας, θα βρεθούν αντιμέτωποι και με τον κυνηγό. Η φιλία, όμως, η συνεργασία και η αλληλεγγύη θα βοηθήσουν τους δυο φίλους να τα καταφέρουν. Το παπάκι, όμως, μεγαλώνει κι ύστερα από πολλές περιπέτειες, με επιμονή, θάρρος και ελπίδα, κατορθώνει τελικά να γίνει από «ασχημόπαπο»… ένας πανέμορφος κύκνος.
Διάρκεια 80 λεπτά (με ένα διάλειμμα 10 λεπτών). Τα εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ στο ταμείο του θεάτρου και 8 ευρώ στην προπώληση από το βιβλιοπωλείο Πρόκος και το viva.gr. Κρατήσεις και πληροφορίες στο τηλέφωνο 6974797109.

Κλήρωση προσκλήσεων

O Η.Α. κληρώνει τέσσερις μονές προσκλήσεις για την παράσταση «Το Ασχημόπαπο». Στέλνετε e-mail στο info@agon.gr με τα στοιχεία σας, γράφετε «για Ασχημόπαπο» στο θέμα του mail, μέχρι την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν στο mail με το οποίο συμμετείχαν στην κλήρωση για το πώς θα παραλάβουν τις προσκλήσεις τους.

Σχετικά άρθρα

«Ο Λύκος και τα Τρία Γουρουνάκια σε νέες περιπέτειες» από το Μικρό Θέατρο Λάρισας

«Τα Χριστούγεννα της Κοκκινοσκουφίτσας» από το Μικρό Θέατρο Λάρισας

«Ο Λύκος και τα 7 Κατσικάκια» από το Μικρό Θέατρο Λάρισας

Ηπειρωτικός Αγών