ΠολιτισμόςΑίθουσα Σύνταξης

«Το φανταστικό χωριό» του Σπύρου Γραμμένου στο Θέατρο Έκφραση

Ο Σπύρος Γραμμένος, γνωστός από τα τραγούδια και το ιδιαίτερο ύφος του, έχοντας συνθέσει μουσική για αρκετές θεατρικές παραστάσεις, γράφει και πρωταγωνιστεί σε ένα αλληγορικό παραμύθι για μικρούς και μεγάλους, γεμάτο μουσική και τραγούδια.

«Το φανταστικό χωριό» του Σπύρου Γραμμένου, σε σκηνοθεσία Ζωής Ξανθοπούλου, μας καλεί να το ανακαλύψουμε το Σάββατο 5 Οκτωβρίου, στις 5.30 το απόγευμα, και την Κυριακή 6 Οκτωβρίου στις 12 το μεσημέρι και στις 5.30 το απόγευμα, στο Θέατρο Έκφραση (Αραβαντινού 14).
Ένα αλληγορικό παραμύθι για μικρούς και μεγάλους, γεμάτο μουσική και τραγούδια, για ένα «φανταστικό χωριό», που θα μπορούσε να είναι πρότυπο για μια ευτυχισμένη κοινωνία. Η ιστορία και οι ήρωες ζωντανεύουν μπροστά στους θεατές, συνομιλούν μαζί τους και όλοι μαζί γίνονται μέρος μιας μεγάλης γιορτής, όπου όλοι οι άνθρωποι χωράνε και ζούνε μονιασμένοι. Τι θα γίνει όμως όταν ο πόθος για εξουσία τους χτυπήσει την πόρτα; Πώς θα αντιδράσουν οι ήρωες του «Φανταστικού χωριού» και τι συνέπειες θα έχει αυτό για όλο το χωριό; Ερμηνεύει ο Σπύρος Γραμμένος. Μαζί του ο μουσικός Χάρης Παρασκευάς
Εισιτήρια 10 ευρώ. Διάρκεια 50 λεπτά. Πληροφορίες στα τηλέφωνα 2651554505 και 6907500710. Το βιβλίο και το cd της παράστασης κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΚΨΜ.

Σχετικά άρθρα

«Έχουμε Ρεύμα» με Σπ. Γραμμένο και Κ. Πουλή σε… παγκόσμια τουρνέ

Θυμωμένο Πορτραίτο- Γενέθλια με stand up comedy και σάτιρα

Θέατρο Έκφραση- Υποδέχεται και πάλι τους σπουδαστές του

Ηπειρωτικός Αγών