Processed with VSCO with c1 preset
Πολιτισμός

Η Λαμπρινή Καρακώστα στο Castillo the bar

Η Λαμπρινή Καρακώστα, μετά από πολλά «ένσημα» και νυχτέρια δίπλα σε καταξιωμένους καλλιτέχνες, δισκογραφικές συμμετοχές και σημαντικές εμφανίσεις, ξεκινά και αυτό το καλοκαίρι το δικό της μεγάλο ταξίδι σε όλη την Ελλάδα. Και ένας από τους σταθμούς της θα είναι και τα Γιάννενα, όπου θα εμφανιστεί το Σάββατο 6 Ιουλίου, στις 10.30 το βράδυ, στο Castillo the bar.

Όπως πέρυσι, έτσι και φέτος, με καύσιμα το κέφι της, την τρέλα και τις προσωπικές της ανησυχίες, η Λαμπρινή Καρακώστα μας προσκαλεί σε πλατείες, θέατρα, μπαράκια, νησιά και στεριές, έχοντας στις αποσκευές της το ολοκαίνουριο, πρώτο προσωπικό της δίσκο με τίτλο «Ακουγομαι;», στον οποίο υπογράφει τη μουσική και τους στίχους.
Η ερμηνεύτρια, που έγινε γνωστή κυρίως από την 4ετή συνεργασία της με τον Σωκράτη Μάλαμα, παίρνει τη βαλίτσα της, τα όργανα και τα όνειρα της και παρέα με τον εξαιρετικό κιθαρίστα Γιάννη Γιαννάκο, παρουσιάζει τις νέες μουσικές της, τις δισκογραφικές συμμετοχές, άλλα και διασκευές αγαπημένων της τραγουδιών από την έντεχνη, ρεμπέτικη, παραδοσιακή και λαϊκή κουλτούρα. Άλλοτε με δυο κιθάρες, άλλοτε μόνο με φωνές και το μεταλλόφωνο της, συγκινεί με την ευαισθησία της, κι άλλες φορές με τα κρουστά της ξεσηκώνει με τον δυναμισμό της. Με μπόλικη φρεσκάδα, αυθορμητισμό, ειλικρίνεια και αυτοσαρκασμό, η Λαμπρινή Καρακώστα παρουσιάζει ένα ηχητικό μωσαϊκό, ξετυλίγοντας τα πολύχρωμα πρόσωπα της και μας καλεί στο δικό της ταξίδι στη πιο φωτεινή εποχή του χρόνου.

Σχετικά άρθρα

The Steams με special guests στο Castillo

Μια βραδιά τζαζ με τους Caligo Trio στο Castillo the Bar

Ν. Ντουνούσης-Β. Παπαδόπουλος στο Castillo the bar