Πολιτισμός

«Animatronic» με τους Petros Fuzzhead και Βασίλη Λάγδα

Τις δυνάμεις τους ενώνουν οι Petros Fuzzhead και Βασίλης Λάγδας την Πέμπτη 18 Απριλίου, στις 10 το βράδυ, στο Θυμωμένο Πορτραίτο, για να παρουσιάσουν έκαστος μέρος της προσωπικής του δουλειάς με βάση τον αυτοσχεδιασμό και το real time live looping, εγκαινιάζοντας ένα αρκετά φιλόδοξο κοινό project υπό τον τίτλο «animatronic».

Το μενού περιλαμβάνει κιθάρες, μπάσα, κρουστά, μελόντικα, μικρόφωνα, ενισχυτές, ένα σκασμό από πετάλια, μερικά κιλά καλώδια και πολύ δημιουργική διάθεση… O Petros Fuzzhead υπήρξε για δύο δεκαετίες ο κεντρικός «μάγειρας» των ιστορικών πλέον The Fuzzy Nerds με δώδεκα επίσημες κυκλοφορίες στο ενεργητικό τους, ενώ τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχει «μαγειρέψει» επίσης ένα άλμπουμ με τους Blind Them With Science, τρία singles τους Tristessa αλλά και ένα ακόμα single ως solo artist…
Ο Βασίλης Λαγδάς τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει τις προσωπικές του δουλειές με δύο διαφορετικά project. Το «Βασίλης Λαγδάς τρίο» και το «loop project». Στις 18 Απριλίου θα παρουσιάσει το «loop project», μία μουσική ενότητα με βάση το looping, την επανάληψη του ήχου και το βάθος. Από την ambient στην αυτοσχεδιαστική μουσική και από λυρικές μελωδίες σε κινηματογραφικά ηχοτοπία.
Είσοδος 2 ευρώ.