ΠολιτισμόςΑίθουσα Σύνταξης

Μια βραδιά με τον Γιάννη Κότσιρα στο Stage

Ο Γιάννης Κότσιρας ταξιδεύει και φέτος στην Ελλάδα και το ταξίδι του το φέρνει και στα Γιάννενα, στο Stage, το Σάββατο 13 Απριλίου, στις 10.30 το βράδυ.

Μαζί του οι φίλοι του. Μια παρέα εξαιρετικών μουσικών και αγαπημένων τραγουδιών. Ο «Ψεύτης Καιρός», όλα του τα παλιά και νεότερα τραγούδια, εμπνευσμένες διασκευές. Με ένα πρόγραμμα που στόχο έχει τη γνήσια διασκέδαση, αλλά και τις πάντα στοχευμένες αναφορές του στο αυθεντικό λαϊκό τραγούδι, μας υπόσχεται μοναδικές εμπειρίες όπως άλλωστε πάντα στις παραστάσεις του.
Στα πλήκτρα και τις ενορχηστρώσεις θα είναι ο Αλέξανδρος Λιβιτσάνος, στα τύμπανα ο Γιάννης Αγγελόπουλος, στο μπάσο ο Παρασκευάς Κίτσος, στο μπουζούκι ο Βαγγέλης Μαχαίρας, στις κιθάρες ο Κώστας Μιχαλός, στο βιολί και στα φωνητικά η Δήμητρα Μπουλούζου.
Τα εισιτήρια κοστίζουν 14 ευρώ στο ταμείο και 12 ευρώ το μειωμένο, το φοιτητικό και στην προπώληση από τα καταστήματα Γερμανός (απέναντι από Ρολόι), Giorgio (στοά Ορφέα) και Vision of Sound (Ν. Ζέρβα 78), τηλεφωνικά στο 11876 και ηλεκτρονικά μέσω viva.gr, και από όλο το δίκτυο μεταπωλητών της Viva.
Το εισιτήριο είναι θεάματος και δεν περιλαμβάνει ποτό, ενώ η αγορά εισιτήριου δεν εξασφαλίζει θέση καθήμενου. Κρατήσεις θέσεων στο τηλέφωνο 2651035370. Ανάλογα με την προσέλευση θα λειτουργήσει και ο εξώστης.

Κλήρωση προσκλήσεων

O Η.Α. κληρώνει δύο μονές προσκλήσεις για τη συναυλία του Γ. Κότσιρα. Στέλνετε e-mail στο eisitirio@agon.gr με τα στοιχεία σας, γράφετε «για Κότσιρα» στο θέμα του mail, μέχρι την Παρασκευή 12 Απριλίου, στις 12 το μεσημέρι. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν στο mail με το οποίο συμμετείχαν στην κλήρωση, για το πώς θα παραλάβουν τις προσκλήσεις τους.

Σχετικά άρθρα

Γιάννης Κότσιρας – Μίλτος Πασχαλίδης μαζί στη σκηνή

Stage Ioannina- Αναστολή λειτουργίας έως 1η Μαΐου

Και μετά τις τζαμάλες… Στανίση